שתף קטע נבחר

בכיר ב"פז-גז" נחקר בחשד לרשלנות בפרשת מות בני משפחת אייל

בסוף השבוע נחקר מנהל השירות בתל אביב בחשד שלא דאג לבדוק כנדרש את מערכת החימום בבית משפחת אייל. גופותיהם של בני המשפחה נמצאו לפני שבוע בדירתם ותוצאות הבדיקות הוכיחו כי הם מתו כתוצאה מהרעלה של פחמן חד חמצני

מנהל השירות בסוכנות "פז-גז" בתל אביב נחקר בסוף השבוע תחת אזהרה במשטרת מרחב ירקון בחשד לרשלנות שגרמה למותם של שלושת בני משפחת אייל בשבוע שעבר. בתום חקירתו שוחרר האיש לחמישה ימי מעצר בית ומהמשטרה נמסר כי הוא צפוי להיחקר שוב בפרשה.

חברת "פז-גז" היא ספקית הגז לבניין בו התגורר בני המשפחה ומנהל השרות חשוד כי לא דאג לבדוק כנדרש את מערכת החימום בבית משפחת אייל. ל-ynet נודע כי המשטרה מתכננת להזמין עובדים נוספים מהחברה לחקירה.

גופותיהם של נמרוד, דליה ואסף אייל ז"ל נמצאו במוצאי שבת שעבר בדירתם. ההערכה הראשונית של המשטרה היתה כי בני המשפחה התאבדו, אולם תוצאות הבדיקות הטוקסיקולוגיות הוכיחו כי השלושה מתו כתוצאה מהרעלה של פחמן חד חמצני.

מחברת "פז-גז" נמסר בתגובה לחקירת מנהל השירות, כי החברה מתכוונת לבצע בדיקה פנימית על מנת לבדוק את הכללים הנוגעים לבדיקת מערכות גז וחימום. דוברת "פז-גז", יעל דניאל, אמרה ל-ynet כי המשטרה טרם אפשרה לטכנאי החברה להיכנס לדירה ולבדוק אותה, וכי רק בעקבות בדיקה כזו תוכל החברה לתת תשובות מדויקות.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
נמרוד אייל
נמרוד אייל
צילום רפרודוקציה ידיעות אחרונות
דליה אייל
דליה אייל
צילום רפרודוקציה ידיעות אחרונות
אסף אייל
אסף אייל
צילום רפרודוקציה ידיעות אחרונות
מומלצים