שתף קטע נבחר

ווילי נלסון חוגג 70

תוכנית ספיישל לכבודו בהשתתפות שריל קרואו, אריק קלפטון וריי צ'ארלס צולמה בניו-יורק

זמר הקנטרי הוותיק, ווילי נלסון, יחגוג ביום ג' את יום הולדתו ה-70. האיש עם הקול המחוספס והצמה הנשרכת על עורפו, כך נדמה, לא מראה כל כוונה להוריד במינון הפעילות המוזיקלית שלו. ביום הולדתו מתכנן נלסון הופעה בקזינו בלוס-אנג'לס ומדובר בהופעה אחת מתוך 200 הופעות שמתוכננות לו במהלך שנת 2003. "אנחנו עושים את זה כל-כך הרבה זמן, שהדבר הפך לרוטינה. טוב לנו להמשיך ולעשות את זה", אמר נלסון בראיון טלפוני שערך עם סוכנות הידיעות AP.

נלסון מעביר את זמנו בין בתיו באוסטין והוואי, ולעתים מתגורר בקהילה קטנה בה גדל בשם אבוט, שבלב טקסס. נלסון, שזכה בפרס הגראמי השישי שלו בחודש פברואר האחרון, התבדח ואמר, כי הוא מקווה שיום הולדתו יעבור מבלי שישים אליו לב. "רק לחיות 70 שנה הוא הישג לא רע בכלל, ולצחוק על כך מוסיפה עניין", אמר והוסיף, "יש הרבה מאד אנשים שהיו רוצים להיות בני 70 וליהנות כפי שאני נהנה".

שריל קרואו, אריק קלפטון, נורה ג'ונס וריי צ'ארלס היו בין קבוצת מוזיקאים גדולה, שהצטרפו לנלסון באולם תיאטרון Beacon שבניו-יורק לשם הקלטת תכנית ספיישל לקראת יום הולדתו, שתשודר בהמשך ברשתות הטלוויזיה בארה"ב. "זו היתה, בלשון המעטה, חתיכת מסיבת יום הולדת", אמר נלסון לאחר האירוע, "היו שם כל-כך הרבה כשרונות, כל-כך הרבה אנשים כה שונים שיצאו מגדרם ועשו מעל ומעבר. כולם הגיעו מכל רחבי העולם על מנת לתת לי הרגשה טובה".

 

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ווילי נלסון. חתיכת מסיבה
ווילי נלסון. חתיכת מסיבה
מומלצים