הפרה של עלית תככב בקמפיין ללוגו החדש
הקמפיין עולה לרגל השקת אריזות מוצרים חדשות, ויכלול סרטון טלוויזיה ואינטרנט. סיסמת הקמפיין: "עיצוב חדש מהמם ובפנים נשארנו בדיוק אותו דבר"
שטראוס ישראל יוצאת בקמפיין חדש למותג עלית, שבו תככב הפרה המוּכּרת. הקמפיין שעולה לרגל השקת אריזות מוצרים חדשות, ויכלול סרטון טלוויזיה ואינטרנט, נעשה באמצעות משרד הפרסום באומן-בר-ריבנאי, והושקעו בו 2 מיליון שקל.
סיסמת הקמפיין תהיה "עיצוב חדש מהמם ובפנים נשארנו בדיוק אותו דבר", והוא יציג מגוון מוצרי עלית באריזות חדשות ועדכניות. ביולי השנה הודיעה שטראוס על מהלך של מיתוג מחדש למוצרי עלית, הכולל בין היתר את החלפת לוגו החברה הוותיקה ואריזות המוצרים השונים.
מנכ"ל חטיבת תענוג והנאה בקבוצת שטראוס, סיגל שילוני, אמרה כי המהלך נועד לחזק את מותג עלית על ידי חדשנות לצד שימור מוצרים וטעמים ותיקים ואהובים. "השקת המוצרים החדשים לחורף 2008-9 - שכוללת סדרה של 8 טעמים של שוקולד פרה וסדרת חטיפים של פסק זמן - הינה הסנונית הראשונה לנִראות החדשה של מותג עלית בנקודות המכירה.
"סדרות המוצרים החדשות נותנות מענה למגמה הולכת וגוברת של צריכת שוקולד איכותי על ידי שילוב של תוספות ומילויים מיוחדים ומעניינים. המהלך של שינוי הלוגו מתחבר לתהליך הזהות התאגידית שעליו הכריזה קבוצת שטראוס לפני כמה חודשים, ולמדיניות ניהול המותגים החדשה של הקבוצה.
"מטרת המהלך כפולה: מחד גיסא, נועד השינוי לייצר חיבור בין מותג הממתקים האהוב עלית לחברת שטראוס שאליה הוא משויך, ומאידך גיסא, לחדש ולהעצים את חווית המותג עלית".