מתי משתמשים בשמנת צמחית, קרם פרש או שמנת רגילה?
שאלתי: מתי משתמשים ב- שמנת צמחית, השף הלבן, קרם פרש, שמנת להקצפה של ריץ'?בתודה, דינה תלם.
ynet עונה:
בואי נעשה סדר בין המוצרים השונים:
שמנת צמחית - משתמשים בה רק כשיש בעיה של כשרות.
"השף הלבן" - סדרת מוצרים של תנובה, בינהם: קרם פרש ושמנת מתוקה לבישול עם אחוזי שומן נמוכים.
קרם פרש - בכל מתכון שבו מופיעה שמנת מתוקה ואין צורך להקציף אותה, קרם פרש טעים יותר.
שמנת להצפה של "ריץ'" - זו שמנת צמחית, משתמשים בה למנות אחרונות של ארוחות בשריות אם שומרים כשרות.
מומלצים