אתם בטח זוכרים (ואם לא, זה הזמן לצפות שוב) את שחר שלמה, המתמודד התזזיתי מהפרק השני של "הכל אוכל" שהכין רוזלעך תימני ועדיין הצליח להפסיד למנה של ספיר - טאקו עם טונה ותועפות פפריקה.
שחר, קופירייטר מתל אביב, לקח קשה את ההפסד והוציא את התסכול שלו על בצל חסר אונים שחיכה בצד. לספיישל תפוצ'יפס של "הכל אוכל" הוא הגיע כדי לנקום, להציל את כבודו האבוד וגם כדי לסגור לנו פינה כשמתמודד אחר לא הצליח להגיע. ציפינו שהוא יילחם - אבל לא ציפינו שהוא ישחק מלוכלך וינסה לחבל במנה של המתחרה שלו, שירן.
בכל זאת, המנה של שחר גרפה מחמאות מהשופטים וגם מצוות הצילום שנשנש אותה בלי בושה ובלי סכו"ם. סקרנים לנסות בעצמכם? יאללה.
סל המצרכים של שירן ושחר:
תפוחי אדמה, חצי תבנית ביצים, שימורים טונה, רסק עגבניות, גבינה צהובה, נודלס גנרי להכנה מהירה וכמובן מלא תפוצ'יפס בטעמים שונים.
לזניה תפוצ'יפס
מרכיבים:
תפוצ'יפס בטעם טבעי
תפוצ'יפס אפוי בטעם יוגורט שום ושמיר שנבזז משירן
קופסת קוטג'
שתי ביצים
רסק עגבניות
גבינה צהובה
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות. מערבבים קוטג' עם ביצים בקערה. מוסיפים מלח ופלפל. מערבבים בקערה אחרת (אפשר בקופסה הריקה של הקוטג' אם לא רוצים לשטוף) רסק עגבניות עם קצת מים.
מרכיבים את הלזניה - מניחים שכבה אחת של תפוצ'יפס בשני טעמים, עליה חצי מכמות הגבינה עם הביצים, על זה חצי מכמות הרסק ושכבה של גבנ"צ. חוזרים על הסדר. לסיום מגרדים תפוצ'יפס על שכבת הגבינה הצהובה. מכניסים לתנור שחיממנו מראש (זוכרים שחיממנו מראש?) לעשרים דקות בערך. מנשנשים תפוצ'יפס שגנבנו בינתיים מההפקה.
בתיאבון!
פורסם לראשונה: 15:08, 06.01.21