היא נבחרה מתוך עשרות שהשתתפו בפעילות הפייסבוק שלנו שקראה לכם להמציא מטבל חדש לתפוצ'יפס, אבל היא לא תיארה לעצמה מול מי תצטרך להתמודד ב"הכל אוכל". שירן גינסברג, שחקנית ויוצרת רשת מכפר בילו ב' (יש מקום כזה, מסתבר) הגיעה לספיישל תפוצ'יפס חדורת אנרגיות חיוביות, עד שנתקלה בשחר.
בשלב מתקדם, אחרי שהחליטה שתכין פוטטו מצופה בתפוצ'יפס (תפוטטו), היא גילתה שהמתמודד מולה פילח לה את התפוצ'יפס אפוי בטעם יוגורט שום ושמיר שבו התכוונה להשתמש. באלתור גאוני היא החליטה להחליף אותו בתפוצ'יפס קראנצ' בטעם מקסיקני, החלטה שבסופו של דבר שדרגה את המנה שלה. מוזמנים לנסות בעצמכם.
סל המצרכים של שירן ושחר:
תפוחי אדמה, חצי תבנית ביצים, שימורים טונה, רסק עגבניות, גבינה צהובה, נודלס גנרי להכנה מהירה וכמובן מלא תפוצ'יפס בטעמים שונים.
תפוטטו
מרכיבים:
תפוצ'יפס קראנצ' בטעם מקסיקני
תפוחי אדמה
ביצה
פירורי לחם
תועפות שמן קנולה
למטבל תפוגזר: מיונז ופפריקה אדומה
הוראות הכנה:
מחממים שמן עמוק בסיר. כמה? הכל.
חותכים את תפוחי האדמה לוודג'ס כאלה. טורפים ביצה בקערית, ובקערית אחרת מערבבים פירורי לחם עם תפוצ'יפס קראנצ' בטעם מקסיקני שגרסנו מבעוד מועד. אפשר להחליף את המקסיקני בכל טעם אחר בתנאי שלא גנבו לכם אותו מהסל.
טובלים את הפוטטו בביצה ומגלגלים בתערובת פירורי הלחם והתפוצ'יפס. כשהשמן חם, מכניסים לטיגון עד שמשחים יפה יפה.
אופציה למטבל: מערבבים מיונז עם פפריקה אדומה, או שלא.
בתיאבון!
פורסם לראשונה: 15:07, 06.01.21