חברת סטייקהולדר פודס (Steakholder Foods ) (נאסד"ק: STKH) ("Steakholder" או "החברה"), חלוצה בתחום ייצור חלבונים אלטרנטיביים וטכנולוגיות הדפסת תלת-ממד, הודיעה היום על חתימה על שישה מזכרי כוונות (LOIs) עם חברות בינלאומיות, המסמנים הישג מסחרי נוסף במסגרת מאמץ המסחור של החברה. הסכמים אלה, שנבעו מהתגובות יוצאות הדופן שזכתה להם החברה בתערוכת Plant-Based World Expo האחרונה בלונדון, משקפים את הביקוש הגובר בשוק ואת צורך השוק למערכות ההדפסה בתלת-ממד החדשניות של Steakholder ולתערובות הצמחיות הקנייניות שלה לחלבונים אלטרנטיביים.
1 צפייה בגלריה
אריק קאופמן
אריק קאופמן
אריק קאופמן
(צילום: יח"צ)
בנוסף, החברה זכתה בשלושה פרסים יוקרתיים בתערוכת Plant-Based World Expo, תערוכת המזון הצמחי הגדולה באירופה, המדגישים את המצוינות של מוצריה הצמחיים. Steakholder Foods זכתה במדליית הזהב עבור קציצת הסלמון שלה, במדליית הכסף עבור קבב-הדגים שלה, ובמדליית הארד עבור תחליף הבקר שלה, מה שמבסס עוד יותר את מעמדה כמובילת חדשנות בתעשיית החלבונים האלטרנטיביים. יתר על כן, החברה מדווחת על היענות חסרת תקדים מצד שחקני תעשייה שגדשו את הביתן שלה בתערוכה, שם הציגה החברה מעל 2000 מנות טעימה.
"מזכרי הכוונות מייצגים התקדמות משמעותית בהאצת מסע המסחור שלנו״, אמר אריק קאופמן, מנכ"ל Steakholder Foods. "השגת הסכמות מסחריות נוספות משחקנים בינלאומיים לא רק מאשרת עוד יותר את עמדת השוק המחמיאה של הטכנולוגיה והמוצרים שלנו, אלא גם תומכת במסחור ובהגדלת ההכנסות שלנו. הסכמים אלה מאפשרים לנו למצב את Steakholder Foods לצמיחה משמעותית בהכנסות בשנים הקרובות. אנו מחויבים לקידום פתרונות מזון בני-קיימא ונטולי אכזריות בקנה מידה גדול תוך יצירת ערך לטווח ארוך לבעלי המניות שלנו. אנו מחויבים להביא ערך מסחרי לתעשייה ומעודדים מאוד מהתגובה החיובית המדהימה שראינו לאחרונה״.
ששת מזכרי הכוונות מגיעים משווקים בינלאומיים שונים ומהווים הגדלה משמעותית של Steakholder Foods בסקטור החלבונים האלטרנטיביים. כל מזכר שנחתם כולל מכירה צפויה של מערכות ההדפסה התלת-ממדיות המתקדמות של החברה ו/או תערובות הפרימיקס הקנייניות שלה, שילוב המאפשר לשותפים לייצר מזון צמחי באיכות גבוהה וברי-קיימא.
על אודות סטייקהולדר מזון
סטייקהולדר מזון, הנמצאת בחזית הפוד-טק, פיתחה ומציעה טכנולוגיית הדפסת תלת מיימדית לייצור בשר צמחי ומתורבת. עיקר הייחודית במדפסות של החברה, הינה ייצור של טקסטורות מורכבות וחיקוי ברמה גבוהה של הטקסטורה של בשר מסורתי. למפעיל, שליטה דיגיטלית מלאה על המוצר המודפס, המודל התלת מיימדי, הטקסטורה, הטעם והערכים התזונתיים.
סטייקהולדר מזון מציעה את מדפסות התלת מיימד, התוכנה וחומרי הגלם המודפסים כדי להאיץ את ייצור הבשר הצמחי והמתורבת ולאפשר להן להגיע להקיף ייצור מסחרי.
באמצעות מגוון טכנולוגיות ושירותי הייצור של החברה, סטייקהולדר מזון מציעה ליצרנים את היכולת לייצר מזון מהצומח המדמה את הטעם, המרקם והמראה של הבשר המסורתי - כחלופה איכותית לבשר מסורתי ובכך להפחית זיהום סביבתי.
מומחיות החברה טמונה ביכולת יצירת מוצרי בשר ופירות ים מהצומח עם מרקמים איכותיים,כדוגמאת סטייק בקר, דגים, שרימפס, צלופח ועוד. בעוד שההתמקדות הראשונית שלנו היא במוצרים צמחיים, החברה עומלת על פיתוח תאים מתורבתים אשר יוכלו להיות משולבים בתהליך ההדפסה.
למידע נוסף, בקרו בכתובת: https://steakholderfoods.com
ההודעה מוגשת מטעם חברת ״סטייקהולדר פודס״ באמצעות מערכת ״המברקה״ להפצת הודעות לתקשורת. אתר ynet capital או מערכת ynet לא השתתפו בכתיבת או בעריכת הכתבה. אין לראות בכתבה המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות.