חברת ביונד אויל הישראלית-קנדית (CSE: BOIL) ממשיכה לבסס את מעמדה בזירה העולמית עם שורת הישגים מרשימה. לאחרונה דיווחה החברה על פריצת דרך בשוק האמריקאי עם חתימה על שלושה פיילוטים חדשים, הכוללים רשת מסעדות אזורית, קבוצת מסעדות בפריסה ארצית ואוניברסיטה מובילה. במקביל, מינתה החברה את ג'ייסון האטפילד, בכיר לשעבר בענקיות המזון Sysco ו-Ecolab, לתפקיד מנהל המכירות בארה"ב.
החברה גם הרחיבה את פעילותה במערב אירופה עם הזמנה מרשת Mister Noodles הספרדית להטמעת המוצר ב-20 סניפים, הובילה עסקה משמעותית במזרח אירופה עם הזמנה של 16 טון מזכיין של רשת מזון מהיר מובילה, וחדרה לשוק האסייתי עם הזמנה מרשת Hap Chan בפיליפינים.
על פי ההסכם שנחתם עם חברת פארמסי מקסיקו, אחת המפיצות המובילות בתחום המזון והתעשייה במדינה, תשווק האחרונה את מוצרי ביונד אויל בשוק המקומי. ההסכם, שנחתם באוקטובר 2024, כבר הניב הזמנה ראשונה ששולמה במלואה ונשלחה לאחרונה למקסיקו. החברה דיווחה כי היא צופה כי המכירות ללקוחות יחלו בקרוב.
"מאז הקמתה ב-2014, פארמסי מקסיקו מחויבת לאספקת פתרונות חדשניים ואיכותיים ללקוחותינו בתעשיית המזון", אמר לאו קאן, מנכ"ל פארמסי מקסיקו. "המוצר של ביונד אויל משתלב באופן מושלם בחזון שלנו לשיפור איכות המזון עבור הצרכנים בשוק המקסיקני".
יונתן אור, מנכ"ל ביונד אויל, הוסיף: "אנחנו גאים מאוד להתרחב לשוק המסעדנות באמריקה הלטינית. אסטרטגיית החדירה הגלובלית שלנו מניבה תוצאות משמעותיות, ואנחנו נחושים להאיץ את קצב ההתרחבות הגיאוגרפית שלנו באזור ומעבר לו".
ביונד אויל, הנסחרת בבורסות קנדה (BOIL), פרנקפורט (UH9) ובשוק ה-OTC האמריקאי (BEOLF), מפתחת טכנולוגיה להפחתת סיכוני בריאות הקשורים למזון מטוגן, תוך הורדת עלויות תפעוליות, צמצום פסולת ושיפור הקיימות.
ההסכם עם פארמסי מקסיקו מהווה אבן דרך משמעותית באסטרטגיית ההתרחבות הגלובלית המואצת של החברה, כאשר זוהי פעילותה הראשונה בשווקי אמריקה הלטינית.
הכתבה נכתבה בשיתוף ״הזירה״, שירות מסחרי המספק שירותי סיקור לחברות בורסאיות, ובכללן החברה/ות המסוקרות לעיל, ובפרט אלו העוסקות בטכנולוגיות ובשווקים בישראל. אין באמור לעיל המלצה לביצוע פעולה כלשהי בני״ע ויש לכותבים עניין מסחרי באמור. התוכן לעיל הינו לצורכי העשרה בלבד. התוכן לעיל אינו מהווה תחליף לייעוץ אישי המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל אדם. הכותבים אינם אחראים לכל שגיאה, השמטה ו/או טעות.