תעשיית המזון עומדת בפני מהפכה משמעותית. בשנים הקרובות צפויים הרגולטורים להסיר את החסמים האחרונים ולאפשר למגוון של חברות פוד-טק למכור לצרכנים תחליפי בשר, עוף, דגים וחלב עם טעם ומראה שיהיו זהים או קרובים מאוד לדבר האמיתי - אבל עם מינימום פגיעה בבעלי החיים.
אביב וולףאביב וולףצילום: אייל טואג
השבוע ב"ריפרש" אנחנו מארחים את אביב וולף, המנכ"ל והמייסד של חברת רימילק, שמפתחת באמצעות פרמנטציה (התססה) תחליף חלב שזהה בטעמו לחלב פרה אמיתי. רימילק כבר קיבלה אישור רגולטורי בארה"ב והמוצרים שלה צפויים להגיע למדפים גם בישראל, במסגרת שיתוף פעולה עם חברת טרה. שוחחנו עם אביב על החזון השאפתני להחליף את תעשיית החלב המסורתית, על סוגיית הכשרות של החלב האלטרנטיבי וגם על ההחלטה הלא מובנת מאליה שקיבל לעזוב את תחום הסייבר לטובת התחלה חדשה בעולם הפוד-טק. האזנה נעימה.
ציטוט פודקאסט

הפרקים הקודמים של ריפרש:

בכל יום חמישי בשעה 19:00 ב-ynet radio יובל מן ואושרית גן-אל מדברים על מה שחדש, חשוב ומעניין בעולם הטכנולוגיה: מה קורה ברשתות החברתיות, לאילו גאדג'טים כדאי לשים לב ואילו תופעות חדשות הולכות לשנות את החיים שלנו.
1 צפייה בגלריה
החלב של רימילק
החלב של רימילק
החלב של רימילק
(צילום: רימיליק)
מחפשים המלצות האזנה או רוצים להמליץ על פודקאסטים שאתם אוהבים? הצטרפו לקהילת הפייסבוק שלנו פודקאסט להמונים