בציוץ ב-X (טוויטר לשעבר) כתבה מישהי שאני בכלל לא מכירה, שהיא אכלה את הכיסונים הכי טעימים שיש, ושזה קרה בבר סודי שהיא לא יכולה להסגיר את מיקומו. אז הרגשתי כאילו אני מינימום בפודקאסט טרו קריים, ויצאתי לתחקיר אינטרנטי כדי להבין במה מדובר, ואיך אני יכולה להגיע לאותם כיסונים נחשקים.
החיפוש הביא אותי לבר ששמו "שלוש וחצי". יצרתי קשר עם האדם שעומד מאחוריו, הזמנתי מקום והגעתי לכתובת שקיבלתי בהתכתבות הפרטית. זה היה ערב מופלא, שבו שתינו קוקטיילים שונים שעשויים מתמציות שהברמן, ואדי, מכין בעצמו. אכלנו את כל המנות בתפריט, ואפילו החשבון לא יצא בשמיים.
מקומות כאלה, שנקראו במקור "ספיק איזי", היו נפוצים בתקופת היובש בארה"ב, אז חל איסור למכור אלכוהול, וזה הביא ליצירת ברים סודיים - מקדימה מכבסה ומאחור מסבאה. אז נכון שבישראל של שנת 2024 אין איזשהו איסור על פתיחת ברים, אבל המסתורין תורם לאווירה. ועבור ואדי עצמו, שבכלל היה הייטקיסט לפני שיצא להרפתקה הזאת, זאת הייתה התשובה המושלמת לשאלה "מה תרצה להיות כשתהיה גדול".