בשיתוף תאגיד מִחְזוּר האריזות תמיר
פעם בשנה, כשאתם מסדרים את ארונות המטבח, אתם מגלים בו 5 חבילות פסטה, 7 שקיות אורז ו-3 ק"ג מלח. אז איך זה, שכשבישלתם בשבוע שעבר, לא מצאתם אפילו אריזה אחת של פסטה ורצתם לקנות עוד אחת? אולי זה בגלל שכל שקית ארוזה בניילון שונה ומונחת לה, סתם כך, בארון או במזווה?
המטבח משמש כמאגר חומרי הגלם של הבית, כמחסן הממתקים, כמקרר המצוננים וכמזווה לשעת בישול. יעילותו טמונה בהגיון ובסדר בו נמצאים הדברים, ובדרך בה נוכל לשלוף כל אחד מהם בעת הצורך. חשבנו לעזור לכם לסדר מטבח או מזווה נוח ומרווח יותר, על ידי הסרת אריזות מיותרות ומשלוח שלהן לסל המחזור.
עוד כתבות
טיפ המסדרת
לטל בוימן יש מספר טיפים להפיכת המטבח או המזווה הביתי למקום של להתמצא בו:
1. העבירו את המזון היבש באופן מרוכז לכלים אטומים לחלוטין ושלחו את האריזות המקוריות שלהם למיחזור. זה יחסוך מקום רב ויעשה סדר בארון המטבח ובמזווה.
2. תבלינים – הזמינו קופסאות אחידות לתבלינים, כאלה שמגיעות עם מדבקות עליו תוכלו לציין מה יש בה. קופסאות אחידות יהפכו את הארון למסודר ויעיל יותר ויפנו בו גם הרבה מקום.
3. סדרו ארגוניות רב פעמיות לפי סוגי הכלים – ארגונית פתוחה לבקבוקים, אחרת לצנצנות, שלישית לבקבוקים לחיצים או לצנצנות וכך הלאה.
4. מזון יבש כמו קמחים, פתיתים, פסטות, אורז וכדומה – הוציאו אותם מחוץ לאריזות, אותן תשלחו למחזור. הכניסו את המזון לקופסאות אטומות לחלוטין. הארון שלכם, אנחנו מבטיחים, יראה מצוין ותגלו שיש בו הרבה יותר מקום מבעבר.
בשיתוף תאגיד מִחְזוּר האריזות תמיר