סטודנטים באוניברסיטת בר-אילן נקראו בחודשים האחרונים למחזר נייר מכל סוג שהוא לטובת יוזמה חדשה. האומנית ליאת לבני הכינה מיצב אמנותי שנקרא "הר ההשפעה", שהוצב בבניין מערך הספריות והמידע באוניברסיטה. המיצב מורכב כולו מסיכומי נייר, מחברות ישנות והדפסות באוניברסיטה.
המיצב החדש נולד כתוצאה משיתוף פעולה רחב, שכלל את אגודת הסטודנטים, הנהלת האוניברסיטה, ביה"ס הרב תחומי לקיימות וסביבה, מערך הספריות והמידע, חוקרים בתחום הסביבה, תפעול, סטודנטים ועובדי הקמפוס, שיחד נרתמו לטובת מהלך המחזור ואיסוף הנייר שנאסף לאורך השנה בקמפוס.
בנוסף, סטודנטים ועובדים בקמפוס נקראו להפחית שימוש בנייר ועודדו למחזר את הקיים ולשתף פעולה עם ליאת לבני, אומנית מומחית בעבודה עם נייר וקרטון שיצרה מיצב ייחודי.
מידות המיצב: 2.90 מטרים רוחב, 2.50 מטרים גובה, ומשקל של כ-110 ק"ג. המיצב הוא בנוי כמבנה גיאולוגי רב שכבתי, אשר נעשה על ידי הדבקה וחיתוך ידני של ממצאים שנאספו בקמפוס, כגון ניירות תווים, ספרים, נייר גרוס ואריזות אוכל מנייר וקרטון.
המקור החומרי של ההר נמשך מעץ (מגמה), דרך הנייר והקרטון (המגמה שהתגבשה), ועד לשכבות הנייר והקרטון הנעשות באמצעות הדבקה וחיתוך, שמייצגות את תהליכי התמרה והשינוי שהמחזור מביא עמו. באוניברסיטת בר-אילן אמרו כי מיצב כדוגמת זה, משנה את הפרספקטיבה על חומריות וערכים ומדגימה איך הגדרה פילוסופית יכולה לשנות את המבט שלנו על מה שנזרק לפח האשפה לדבר חדש- אמנות יפהפייה.