מבזקים
המייל האדום
19°
תל אביב
חיפוש
כניסה/הרשמה
התנתקות
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
נדל"ן
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
24/7
מבזקים
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
מזג אוויר
פודקאסטים
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
יהדות
וולנס
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
טיסות זולות
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
המדריך למנגל של הנתחים הכי טובים
בלי נקניקיות ובלי קציצות קפואות - הצלחנו לבנות תפריט לברביקיו יוקרתי במיוחד ליום העצמאות. אז איך צולים פלאט איירון סטייק בצורה מושלמת, למה כדאי לבחור בקאובוי סטייק במקום טומהוק ומה עושים עם חלוויאת?
אסף קמר
מצאתי פלאפל "כמו של פעם"
קובי רובין
"הראו לי בית כנסת ואמרו פה תהיה מסעדה. לא ראיתי איך זה קורה"
תיקי גולן
גונב את ההצגה מהבשר: בצק על הגריל
נירה ורותי רוסו
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
כמה עולה סטייק? השיפודייה המפורסמת התרחבה - ופתחה מסעדה חדשה בקניון
תיקי גולן
|
אתמול | 07:52
בגלל "מיץ אבטיח ציוני": איומים נגד מסעדה ישראלית בברלין
זאב אברהמי, ברלין
|
27.04.25
מכונית האספנות הנדירה של חיים כהן נגנבה
ynet
|
18.04.25
השיפודייה המפורסמת נסגרת אחרי 49 שנה: "כואב הלב"
תיקי גולן
|
10.04.25
מדריך: איך מסדרים את קערת ליל הסדר?
ynet
|
10.04.25
פסח 2025: איפה קונים עוגות כשרות ומארזים לחג?
ynet
|
02.04.25
בפעם החמישית ברציפות: כוכב מישלן למסעדה של אסף גרניט
תיקי גולן
|
31.03.25
הג'אנק פוד הכי טוב שיש: אכלנו בדיינר אמריקני ענק
ספיר גורדו
|
26.03.25
מתכונים
עוד מתכונים
מושחת, קלאסי או מהפכני: כך תכינו המבורגר
ynet
|
אתמול | 04:53
הכי קלות והכי טעימות: 10 עוגות בחושות
ynet
|
24.04.25
עוגת בננות עם ציפוי שוקולד מלוח
נירה ורותי רוסו
|
24.04.25
עוגת טחינה עם שערות חלווה ופיסטוקים
נירה ורותי רוסו
|
24.04.25
עוגת תפוחים בחושה מדנמרק
ענת צרפתי
|
24.04.25
שום דבר לא משתווה ללביבות האלה: ארוחה של זיכרונות
רחלי קרוט
|
23.04.25
המבורגר שיטאקי, עדשים ופשתן
אורן פטאל
|
21.04.25
המבורגר דאבל קרנאץ'
רועי תבור
|
21.04.25
המבורגר פטריות עם עדשים שחורות ושקדים
חנוך שכטר
|
21.04.25
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
יהב נרצח כשהגן על משפחתו, אמו עדיין מכינה לו שניצלים: "הוא מריח אותם מלמעלה"
ב-7 באוקטובר בשעה 07:45, עוד התכתבה מיכל וינר עם בנה יהב, בזמן שהיה מסוגר בממ"ד שאליו ניסו לחדור המחבלים. דקות ספורות לאחר מכן הוא החליט להילחם בהם בגופו ובכך לאפשר לאשתו לברוח יחד עם בתם בת החודש. בפרויקט מיוחד היא מספרת על המאכל האהוב עליו, זה שאכל גם אם היה שבע - השניצלים שלה. "הוא תמיד היה יודע לתת מחמאות: 'איזה אוכל, איזו אלופה את, מאמא אני אוהב אותך'"
ynet
|
12:40
אכלתי לובסטר לראשונה בחיי. והוא היה כשר
יאיר קראוס
|
27.04.25
חכו בתור: הסינדרלה מטיקטוק מכינה קריספי צ'יקן אדיר
יהונתן כהן
|
26.04.25
שוקולד ב-1,000 שקל: המקום הכי צרפתי בתל אביב
ספיר גורדו
|
25.04.25
"יש לי חבילה מאמא שלך": המתכונים ששרדו
נירה ורותי רוסו
|
24.04.25
מתי הוצאתם את הביצים מהמקרר? מיתוסים באפייה
תיקי גולן
|
23.04.25
השווארמה הכי טעימה שוב בישראל: "החזרתי את ההורים שלי לארץ בשבילה"
תיקי גולן
|
22.04.25
"לא עשיתי צבא. אז הייתי מבסוט, היום זה חסר לי"
תיקי גולן
|
19.04.25
באנו סקפטיים, אבל צריך להודות - זו אחת המסעדות הכשרות הטובות בארץ
יהונתן כהן
|
18.04.25
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
על פסגת הר בדרך לירושלים מצאתי בורקס קריספי, נימוח ולוהט
קובי רובין
|
21.04.25
הסמבוסק הזה החזיר אותי לילדות, נמרח לי על הפנים חיוך אמיתי
קובי רובין
|
08.04.25
הייתי בטוח שזו סתם עוד מאפייה רגילה, אבל טעיתי בגדול
קובי רובין
|
01.04.25
כל כדור זהב: מפת הפלאפליות הטובות של ישראל
יהונתן כהן
|
29.03.25
מצאתי מקום שאפשר לאכול ולשבוע בו בפחות מ-20 שקל
קובי רובין
|
25.03.25
המיקום הפתיע, אבל הקבב הזה שווה את הנסיעה
קובי רובין
|
18.03.25
התור היה ארוך, אבל הסנדוויץ' הזה שווה אותו
קובי רובין
|
11.03.25
אם כבר לצאת בקור, אז המרק הזה הוא סיבה מעולה
קובי רובין
|
25.02.25
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
ביצה עלומה
|
22.10.24
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
15.10.24
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
10.10.24
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
26.09.24
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
כוס אחת ביותר מ-1,000 שקל: היין של האלפיון העליון
אסף קמר
|
10.04.25
הבילוי המושלם: 5 יקבים מומלצים
תהל בלומנפלד
|
30.03.25
בקבוק ב-13,500 שקל: השמפניה של האלפיון העליון
אסף קמר
|
27.12.24
מסע קסום בעמק היין: יקבים שכדאי לבקר בהם
אסי חיים
|
25.11.24
350 אלף שקל לבקבוק: הוויסקי הנדיר שהגיע לישראל
רון קריסי
|
07.11.24
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
01.10.24
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
23.09.24
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
19.09.24
הטעות הגדולה שכולנו עושים איתה: כל מה שלא ידעתם על בירה
שי שגב
|
01.08.24
וידאו אוכל
משהו טעים בדרך: עגלות קפה שוות שפתוחות בפסח
16.04.25
עוגיות כשרות לפסח - טעימות, איומות או נוסטלגיות?
15.04.25
הבשר בשיפודייה הזאת מעולה, רק אל תזמינו חומוס
04.04.25
מוזרים, רעשניים ומפתים - האם החטיפים שכולם מדברים עליהם גם טעימים?
03.04.25
5 מקומות לאכול בהם במרכז העיר המסובכת ביותר בישראל
02.04.25
רק היום: האוכל שלא כדאי לפספס בשוק פתח תקווה
30.03.25
תוכן בשיתוף עם אסם נסטלה. הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
חוזרים לצפון ביחד: המיזם שמחזיר את האוויר לעסקים באזור
27.03.25
קרואסון מטורף, שוקולד דובאי והמון אנשים: קפיצה לפסטיבל קינוחים
27.03.25
נקניקייה ב-5 שקלים: יש אנשים שבאים לאיקאה רק בשביל לאכול – ניסינו גם
26.03.25
עם שיטה מנצחת: מאפים מתוקים שמכינים בזריזות
24.03.25
קית' סיגל: "בשבי אוכל היה מצרך נדיר, לא הרשיתי לעצמי לחשוב על פנקייק"
24.03.25
תושבי השרון מתרגשים מהמסעדה הזו, אבל יש לה בעיה
21.03.25
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
בפעם הראשונה בישראל: צ'יינה טאון מגיע לתל אביב
בשיתוף China Town Tel Aviv
|
09.12.24
תוכן בשיתוף China Town Tel Aviv, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
01.01.24
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
05.12.23
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
05.07.23
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
01.03.23
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
08.06.20
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
04.06.20
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
03.06.20