מבזקים
המייל האדום
חיפוש
התחברות
חודש ראשון ב- 5.90 ₪
ראשי
+ynet
חדשות
24/7
פודקאסטים
כלכלה
ספורט
תרבות
רכילות
בריאות
רכב
דיגיטל
לאשה
אוכל
עוד
מנויים
+ynet
ידיעות מנויים
ערוצי ynet
מבזקים
חדשות
דעות
24/7
כלכלה
ספורט
פודקאסטים
מזג אוויר
תרבות
רכילות Pplus
בריאות
רכב
דיגיטל
צרכנות
נדל"ן
חופש
אוכל
יחסים
לאשה
מנטה
יהדות
הורים
פרויקטים מיוחדים
סביבה ומדע
מעורבות
אופנה
עיצוב ואדריכלות
ynet original
ערוצים נוספים
מזג אוויר
שיתופי פעולה
מוספים
Alljobs דרושים
ועידות וכנסים
קפיטל
אתרים נוספים
כלכליסט
ynet news
ynet espanol
vesty
mynet
יד2
משחקים
יצירת קשר
צור קשר
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
אנחנו גם כאן, עקבו אחרינו
אוכל
חדשות האוכל
מגזין אוכל
מתכונים
אוכל רחוב
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוכן בשיתוף:
חיי מדף
פרויקט סבתא
פסטיבל גבינות צרפתיות
מקום עם בשר
איך דברים נהיים דברים
"יש בלונדון הרבה אנשים עם המון כסף"
השף רן שמואלי פתח את מסעדת קלארו לונדון בשיאה של מלחמה. "זו הגשמת חלום, אבל קשה לשמוח עכשיו". בריאיון הוא מספר על הבנות שמשרתות בצבא, השיחה עם פעילים פרו-פלסטינים שהקימו מולו אוהל, והעבודה עם גרושתו
תיקי גולן
שווה כל שקל: הבגט ששמו בו יותר מדי שניצל
קובי רובין
המתכון הכי מוזר: אופים אבטיח במשך שעות - והופכים אותו לטונה
ynet
הטיפים שישדרגו את הסלט
נירה ורותי רוסו
חדשות האוכל
עוד בחדשות האוכל
ברשימת ארוחות הבוקר הטובות בעולם: מלון בתל אביב
איריס ליפשיץ-קליגר
|
"אה, זה לא של ישראל? טעות שלי": פעילה פרו פלסטינית השחיתה את דגל יוון במסעדה - ונעצרה
דניאל אדלסון, ניו יורק
|
אור שפיץ סוגרת את הבייקרי שלה: "מי שמעז - מצליח"
תיקי גולן
|
גל של סגירת מסעדות בחיפה: "המצב לא מאפשר להתקיים"
תיקי גולן
|
דוחה או מעולה? המשקה שכולם מדברים עליו
ynet
|
הוא שם קטשופ על ספגטי - והטריף את טיקטוק
ynet
|
דווקא עכשיו: הקימו מאפייה בגולן
יאיר קראוס
|
"מעטים ירצו לבלות בערב כזה": המסעדות שסגורות ב-7 באוקטובר
תיקי גולן
|
מתכונים
עוד מתכונים
תוציאו מהמקפיא: מנה של מסעדה - בבית
רחלי קרוט
|
ביס מנחם ומפנק: ארוחה קלה שמתאימה בול למזג האוויר
רחלי קרוט
|
טעימה בכל צורה: 12 מתכוני פסטה
ynet
|
פסטה טונה
ynet
|
פסטה אלי אוליו עם זוקיני
מיכל מעוז נחום
|
פסטה דגים עם זיתים שחורים
ynet אוכל
|
פסטה ברוטב שמנת ופטריות עם אנדיב
רומי נדלר
|
מתכון לפסטה קונכיות ברוטב עגבניות
מנה שטרום
|
פסטה עם ריקוטה פרסקה, תרד ואגוזי פקאן
ynet
|
מגזין אוכל
עוד במגזין אוכל
מקום שחייבים להכיר: ממלכת הקובות העיראקיות הקסומה
בלב רמת גן נמצא "פוג אל נח'ל" - שמציע קובות, סמבוסק, מתוקים ומאכלים עיראקים מסורתיים נוספים. אחרי הביקור תרגישו בעננים
דוד קישקה
|
חומוס בדרך לפוט מסג': מסעדות מומלצות בקופנגן
תיקי גולן
|
איפה אוכלים במדבר? מסעדות מעולות בדרך לאילת
תיקי גולן
|
מיקי שמו: "מאז 7 באוקטובר אני בוכה יותר, גם מדברים קטנים בטלוויזיה"
גבי בר חיים
|
"תה מלבה את התשוקה"
אמיר קמינר, ברלין
|
מושיק רוט: "אני לא מתיימר לומר לאף אחד ש-800 שקל זה מחיר נוח"
רז שכניק
|
איזה דג כדאי לקנות ואיך נדע שהוא טרי: מדריך
אסף קמר
|
לוהט שם: מסעדות מומלצות באילת
אמיר קמינר
|
"בחצות קיבלתי טלפון: 'ילדים חטופים אמורים להשתחרר'. ביקשו שאכין להם את הארוחה המפנקת הראשונה"
רז שכניק
|
אוכל רחוב
עוד באוכל רחוב
תנו לי פיתה כזאת כל שבוע: גיליתי מקום חדש של שווארמה
קובי רובין
|
שקשוקה מעולה - שרק השתפרה בזכות המחיר
קובי רובין
|
בקטע טוב: המאפה ששבר אותי
קובי רובין
|
כולל קינוח: ארוחה טובה ב-22 שקל
קובי רובין
|
השווארמה הידועה הפכה לכשרה. איך הטעם?
קובי רובין
|
במחיר מצחיק: כזה קרואסון לא ראיתי אף פעם
קובי רובין
|
אין שלט, ורק תושבי המקום מכירים אותה: הפלאפלייה הנסתרת
קובי רובין
|
נמצאה נקודת עצירה חשובה: השניצל ששווה כל שקל
קובי רובין
|
ביצה עלומה - ביקורת מסעדות
הסושי ב"גאיג'ין" הוא מהטובים שתמצאו בישראל
ביצה עלומה
|
ועכשיו למשהו שונה לגמרי: "אברי" היא מסעדה מקורית ומוצלחת
ביצה עלומה
|
במסעדת דוט תיפרדו מ-1,000 שקל - ותקבלו חוויה סתמית
ביצה עלומה
|
רק ביקשתי שהאוכל ב"קפה מרגו" יהיה סביר, גם את זה לא קיבלתי
ביצה עלומה
|
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוד ביין, אלכוהול וחיי לילה
"עם ישראל התגלה בטוב הלב שלו - אנשים לא מפסיקים לקנות יין ולפרגן"
שרון כידון
|
"למה חברות ישראליות קונות שי לעובדים מטורקיה וסין?"
יאיר קראוס
|
חבורת סלבס הגיעה למזקקת וויסקי - ואז הגיע רגע שכמעט שבר אותה
עינב שיף
|
הטעות הגדולה שכולנו עושים איתה: כל מה שלא ידעתם על בירה
שי שגב
|
תוסיפו קצת חריף: הקוקטיילים הכי טובים לקיץ
שי שגב
|
הבילוי המושלם: 6 יקבים שאתם חייבים לבקר בהם
תיקי גולן
|
הטעם המושלם למשחקי היורו: 8 בירות מומלצות
שי שגב
|
כך משביתה המלחמה את תעשיית היין בישראל
אילנה קוריאל
|
"אווירה תל אביבית באבן יהודה": ברי יין בולטים בארץ
חגית ריקן, ליאור אוחנה
|
וידאו אוכל
כמו ממתק: סלט נפלא וצבעוני
"תראי, זה האוכל שאבא אהב": גלעד נרצח לפני שבתו התינוקת נולדה
תיעוד: מסעדה בתל אביב נפגעה מהדף במטח האיראני
בלי לכלוך: הדרך הכי טובה לקלף רימון
תוכן בשיתוף עם יד מרדכי, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הקרב של יד מרדכי: "נלחמנו מול עשרות מחבלים. הדבש הוא התקומה שלנו"
כך תכינו ארוחת צהריים קלה ומעולה
השיטה שלא הכרתם: הדרך הכי טובה לקילוף אבוקדו
"הבית שלנו הוא בארץ, ומה שקורה שובר לנו את הלב"
מוכנה לאכול אותו גם בשש בבוקר: מרק מעולה לקוסקוס
הלהיט הכי מפתיע במטבח: למה כולם אוהבים עכשיו סלט מלפפונים?
המתכון המושלם לעוגיות נמסות בפה
לא תאמינו איך הוא אוכל את המרק שלו: הצצה למקרר של מיקי שמו
עוד בעולם האוכל
כתבות נוספות
המגמות והטרנדים: כך תראה התזונה שלנו בשנת 2024
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
הלביבות שתכינו בחנוכה יכולות לעזור לשיקום העוטף
בשיתוף קבוצת שטראוס
|
תוכן בשיתוף עם קבוצת שטראוס, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
איך מזהים יין איכותי? ביקרנו בחגיגות ה-40 ליקב רמת הגולן וקיבלנו תשובות
בשיתוף יקב רמת הגולן
|
תוכן בשיתוף יקב רמת הגולן, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
נשים יוצרות קולינריה: פסטיבל ראשון מסוגו בתל אביב
בשיתוף שרונה מרקט
|
תוכן בשיתוף עם שרונה מרקט, הכתבה הופקה בידי המחלקה המסחרית של ynet בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית
קינואה: הלהיט החדש של החקלאות בישראל
עודד שלום
|
אוכלים טוב, עושים טוב: מחבקים את העסקים
שי קנפו
|
שרשרת המזון
יובל חנינוביץ'
|
הרכה, הקשה והמובחלת – עד כמה אתם מכירים את הגבינות שאתם אוהבים
לין לוי
|