שתף קטע נבחר
 

כך תכינו בקלות סיר של תבשיל טלה לשבת

שבת גשומה? קטן עליכם: הכנסו למטבח עם המתכון של רפי כהן לסיר של טלה עם תפוחי אדמה ושעועית, הזמינו אנשים שאתם אוהבים, וסידרתם לכם שבת מושלמת וחמה

 

צילום: רפי כהן

צילום: רפי כהן

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

טלה עם שעועית לבנה ותפוחי אדמה

המצרכים (ל-8-10 סועדים):

6 פרוסות של שוק טלה, פרוסות עם העצם בעובי 2 ס"מ

4-6 נתחים של ברוסט טלה, פרוס עם העצם בעובי 2 ס"מ

1/2 כוס שמן זית

5 תפוחי אדמה גדולים, קלופים ופרוסים לפרוסות עבות בעובי 4 ס"מ

3 כוסות שעועית לבנה, שרוייה במים ל-24 שעות

10 שיני שום, חצויות לשניים

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

1 כף עלי טימין

1 כף פלפל לבן גרוס

1 כף מלח

4-5 צ׳ילי אדום וירוק, חצויים לשנים

2 ליטר מרק עוף צח או מים

4 עגבניות בשלות, קלופות ופרוסות ל-4


הוראות הכנה:

  1. מחממים שמן זית בסיר רחב ועמוק.
  2. מתבלים את נתחי הבשר במלח ופלפל וצולים למשך דקה מכל צד.
     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
  3. מוסיפים את שאר המצרכים ומביאים לרתיחה עדינה ומכסים.

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
  4. מבשלים כשעתיים וחצי עד שהבשר רך מאוד.
     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
חגיגה של שבת: מתכון של רפי כהן לסיר של טלה ושעועית
צילום: ירון ברנר
מומלצים