שתף קטע נבחר
 

תראו מה רפי כהן הכין מגרגירי חומוס

אתם בעניין של ריח בישולים שימלא את חלל הבית? רפי כהן הכין לכם סיר של בשר עגל עם גרגירי חומוס ופלפלים, שרק הריח שלו יעשה לכם שבת מוצלחת

צילום: ירון ברנר

צילום: ירון ברנר

סגורסגור

שליחה לחבר

 הקלידו את הקוד המוצג
תמונה חדשה

שלח
הסרטון נשלח לחברך

סגורסגור

הטמעת הסרטון באתר שלך

 קוד להטמעה:

 

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

סיר של בשר עגל עם גרגירי חומוס ופלפלים

המצרכים:

1/2 ק"ג בשר עגל (שפונדה, אונטריב או צוואר עגל), חתוך לנתחים של 3X3 ס"מ

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

2 פלפלים אדומים, חתוכים לארבעה חלקים

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

2-3 פלפלים חריפים, חצויים לשניים

6 פלפלים יבשים, נקיים מזרעים

8 שיני שום שלמות

4 כוסות גרגירי חומוס, מושרים במים ל-12 שעות

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

2 כפות פפריקה מתוקה

1/2 כף כורכום

1/2 כף פלפל שחור גרוס

1/2 כף מלח

1 כפית זרעי כמון, גרוסים

מים לבישול

1/2 כוס שמן זית

1/2 כוס כוסברה קצוצה

 

הוראות ההכנה:

  1. מחממים את שמן הזית בסיר רחב ועמוק, ומוסיפים את הפלפלים והשום. מאדים כדקה.
  2. מוסיפים את הבשר והתבלינים, וממשיכים לאדות, תוך כדי ערבוב, כשלוש דקות.
     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
  3. מוסיפים מים עד לכיסוי, מכסים את הסיר ומבשלים שעה על להבה נמוכה.
  4. מוסיפים את גרגירי החומוס ומבשלים כשעתיים נוספות, עד אשר הבשר רך והחומוס מבושל.
     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)
  5. מוסיפים כוסברה קצוצה ומגישים.
     (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
    (צילום: ירון ברנר)

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
תבשיל חומוס ובשר של השף רפי כהן
צילום: ירון ברנר
מומלצים