אופן ההכנה:
- בקערה מערבבים את הביצים עם כוס סוכר, מייפל וסוכר וניל.
- לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
- מוסיפים את התפוזים ומערבבים שוב, בסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים את האגוזים עם הסוכר החום והקינמון עד שהאגוזים עטופים מכל הכיוונים, חצי מתערובת האגוזים מכניסים לבלילה ומערבבים. יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואת האגוזים שנשארו מפזרים מעל.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 38-40 דקות.
מימי נאמן שייך היא הקונדיטורית של רשת "מאפה נאמן"