
עוגת אגוזי מלך, מאפה נאמן
(צילום: סטודיו מאפה נאמן)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
3
ביצים
1
כוס
סוכר
1
שקית
סוכר וניל
1/2
כוס
שמן חמניות
1/3
כוס פלסטיק חד פעמית
מייפל
70 מ"ל
1
כוס
מיץ תפוזים
1 וחצי
כוס
קמח תופח
2
כפות
סוכר חום
1/2
כפית
קינמון
חופן
אגוזי מלך
קצוצים
מעט
אבקת סוכר
לקישוט, לא חייבים
:רשימת קניות עבור המתכון
ביס מלכות: מתכון לעוגת אגוזי מלך
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/7q47qshrbאופן ההכנה:
- בקערה מערבבים את הביצים עם כוס סוכר, מייפל וסוכר וניל.
- לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
- מוסיפים את התפוזים ומערבבים שוב, בסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה.
- בקערה נפרדת מערבבים את האגוזים עם הסוכר החום והקינמון עד שהאגוזים עטופים מכל הכיוונים, חצי מתערובת האגוזים מכניסים לבלילה ומערבבים. יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואת האגוזים שנשארו מפזרים מעל.
- מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות למשך 38-40 דקות.
מימי נאמן שייך היא הקונדיטורית של רשת "מאפה נאמן"