אופן ההכנה:
להכנת הבצק - במיקסר עם וו לישה נשים את הקמח, שמרים, סוכר, מלח (שמים בצד ולא מעל השמרים!), מים, שמן זית, שום מגורד ואת כל העשבים הקצוצים. נלוש הכול יחד לבצק אחיד, לאחר מכן נעביר לקערה ונביא להתפחה עד להכפלת הנפח.
להכנת הטופינג לחלה - נקצוץ את הבזיליקום, פטרוזיליה, זעתר מלח ושום, נעביר לקערה ונוסיף את החמאה. נערבב הכול עד למשחה אחידה. שימו לב- הערבוב מחמם את החמאה.
להכנת החלה - נשמן עם מעט שמן זית את משטח העבודה, נפתח את הבצק לצורת ריבוע. לאחר מכן נמרח בעזרת הידיים את הטופינג על הבצק. ובסוף נפזר את הפרמזן. נחתוך את הבצק ל-16 ריבועים שווים.
נשמן את התבנית, ונניח את יריעות הבצק אחת על השנייה בתוך התבנית. את יריעת הבצק האחרונה עם הפרמזן נשים הפוך! לבסוף נפזר מעט פרמזן . נביא להתפחה נוספת עד להכפלת נפח (בין 40-35 דקות).
נחמם תנור ל-180 מעלות טורבו ונכניס לאפייה למשך 35 דקות או עד להשחמה. אחרי 20 דקות של אפייה נכסה עם נייר כסף ונמשיך לאפייה של 15 דקות נוספות.
לאחר שהוצאנו מהתנור ניתן ללחם להצטנן קצת. ובתאבון !