אופן ההכנה:
1. הקציצות: שמים בקערה את העוף, הבצל, קליפת הלימון, עשבי התיבול ואת פירורי הלחם ומערבבים. מוסיפים את השמן ואת התבלינים ולשים עד לקבלת תערובת אחידה. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת ושומרים בצד (בין לבין כדאי להרטיב את הידיים כדי שהקציצות תצאנה יפות וחלקות).
2. התבשיל: מחממים את השמן בסיר רחב ומטגנים בו את הקציצות עד להזהבה, מוציאים ושומרים בצד. לא מכבים את האש.
3. מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים אותו כמה דקות, על להזהבה. מוסיפים את השעועית והאפונה, מתבלים במלח ובפלפל ומבשלים כמה דקות נוספות.
4. מערבבים בקערה את המים הרותחים עם מיץ הלימון והכורכום עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מחזירים את הקציצות לסיר ויוצקים עליהן את התערובת עם הכורכום. הנוזלים אמורים לכסות את הקציצות, האפונה והשעועית לגמרי.
6. מביאים את התבשיל לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כמה דקות עד שהרוטב מסמיך והשעועית והאפונה מוכנות.