אופן ההכנה:
- מנקים את הפרגיות משומן וחותכים אותן לנתחים קטנים בגודל אצבע. שוטפים את התפוז וחוצים אותו. חותכים כל מחצית לפרוסות, יחד עם הקליפה.
- מחממים במחבת גדולה מעט שמן ומטגנים את נתחי הפרגיות, תוך ערבוב, עד שהם מלבינים מכל הצדדים.
- מוסיפים את מיץ התפוזים, הסילאן, פרוסות התפוזים, הסויה והצ'ילי ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים רבע שעה.
- מערבבים בכוס את הקורנפלור עם 3 כפות מים. מוסיפים לכוס שתי כפות מהרוטב שבמחבת ומערבבים היטב.
- יוצקים למחבת את בלילת הקורנפלור, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מבשלים עוד כ-2 דקות על להבה נמוכה, עד שהרוטב מסמיך.