אופן הכנה:
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, לא שוטפים במים ושומרים חצי כוס ממי הבישול.
- בסיר רחב ושטוח שמים את החמאה, שמן הזית, עלי המרווה ושיני השום. מערבבים כחצי דקה ומוסיפים את הפטריות הפרוסות, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים שוב.
- מוסיפים את היין הלבן, קליפת הלימון ומיץ הלימון, מערבבים ומוסיפים חצי כוס ממי הבישול של הפסטה ששמרנו בצד.
- מביאים את הרוטב לרתיחה, מוסיפים את הפסטה לסיר, מערבבים ומוסיפים כשליש מהגבינה המגוררת. מערבבים שוב.
- מגישים חם עם גבינה מגוררת מעל.