אופן ההכנה (כ-30 עוגיות):
- שמים במעבד המזון את שני סוגי הקמח, החמאה והמלח ומעבדים כדקה. מוסיפים את אבקת הסוכר ומעבדים עד להטמעה.
- מוסיפים את החלמונים וקליפת הלימון בכמה סבבים, ובכל פעם מעבדים עד להטמעה. לאחר ההוספה האחרונה מעבדים עד שמתקבל בצק אחיד. אם הבצק לא מתגבש, מוסיפים 3-2 כפות מים.
- יוצרים מהבצק גליל בקוטר 9 מ"מ ופוחסים אותו לצורת אליפסה. עוטפים היטב בניילון נצמד ומניחים במקרר ל-3 שעות לפחות, להתייצבות.
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
- חותכים את הגליל לפרוסות בעובי כ-7 מ"מ ומניחים אותן בתבניות (שומרים על מרווחים ביניהן). מפזרים מעט סוכר.
- אופים כל תבנית בנפרד במשך כ-15 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.