![פלפלים ממולאים בפתיתים](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2018/07/20/8669701/8669701_0_0_980_596_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
אריזה
של מיני פלפלים
1
כוס
פתיתים
מעט
מלח
100
גר'
גבינת פטה, מפוררת
50
גר'
גבינת פרמזן, מגוררת
1
יחידה
עגבנייה מרוסקת (או 1/2 כוס עגבניות מרוסקות משומרות)
4
כפות
שמן זית
קורט
פלפל
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון מושלם לפלפלים ממולאים בפתיתים
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/b1edshx11hאופן ההכנה:
- מבשלים את הפתיתים ב-1/2 1 כוסות מים רותחים ומעט מלח כ-8 דקות. מכסים את הסיר ומניחים ל-10 דקות נוספות.
- מחממים את התנור לטמפרטורה בינונית (180 מעלות). חוצים את הפלפלים לאורכם ומסלקים את הגרעינים.
- מוסיפים לפתיתים את גבינת הפטה, מחצית מהפרמזן, את העגבנייה המרוסקת ו-2 כפות מהשמן. מתבלים במלח ובפלפל.
- ממלאים את חצאי הפלפלים בנדיבות בתערובת הפתיתים ומניחים בתבנית (או בסיר שיכול להיכנס לתנור).
- פלפלים ממולאים בפתיתים
- יוצקים מסביבם את השמן שנותר ומפזרים למעלה את גבינת הפרמזן שנשארה.
- אופים 30-20 דקות. מצננים מעט ומגישים.