צילום: אסתר דורון צרפתי
אופן הכנה:
- מחממים את התנור ל-200 מעלות, עדיף במצב טורבו.
- מערבבים יחד את המלח, הפלפל, הפפריקה, הכמון והשמן. מורחים את תערובת התבלינים על הדגים מבפנים ומבחוץ.
- ממלאים את הדגים המתובלים בפרוסות הלימון, הסודניה והשום, ומניחים אותם בתבנית.
- מסדרים את הכוסברה כך שתעטוף את הדגים מכל הצדדים, יוצקים מסביב את המים הרותחים, מכסים בנייר אלומיניום ואופים כ-30 דקות או עד שבשר הדגים הופך ללבן.
- מורידים את הטמפרטורה ל-180 מעלות, מורידים את הכיסוי אלומיניום מהדגים, מזלפים מעל את הרוטב שנוצר בתבנית ואופים 10 דקות נוספות. מוציאים את המילוי, מזלפים מעל עוד רוטב ומגישים.
עוד מתכונים של אסתר דורון צרפתי - בבלוג "Moroccan Girl"