![](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2016/03/17/6884631/6884631_0_38_981_589_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
4
כפות
שמן זית
6
יחידות
תחתיות ארטישוק מבושלות חתוכות לרבעים או לפרוסות עבות
2
יחידות
זוקיני, חתוכים בעובי של 1/2 ס"מ
6
יחידות
עלי מנגולד, פרוסים לרצועות
4
יחידות
שיני שום, פרוסות
1
כוס
יין לבן
1/2
כפית
מלח
1
כף
סילאן
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
1
כפית
קליפת לימון מגוררת
1
חבילה
פסטה פוזילי או פסטה קצרה אחרת, מבושלת לפי הוראות היצרן
פסטה ללא ביצים בשביל הגרסה הטבעונית
100
גרם
שקדים מולבנים קלויים
100
גרם
פרמזן מגורר להגשה (לא חייבים)
:רשימת קניות עבור המתכון
מתכון לפסטה מהירה עם ארטישוק בלי טיפת שמנת או חמאה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/b1i8xv9ajאופן ההכנה:
- מחממים את השמן במחבת, מוסיפים את הארטישוק והזוקיני, מטגנים כ-6 דקות.
- מוסיפים את עלי המנגולד, השום, היין, המלח, הסילאן, הפלפל וקליפת הלימון ומביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
- מוסיפים את הפסטה למחבת הרחבה ומערבבים. מניחים לדקה לספיגת הטעמים.
- מעבירים לקערה ומגישים עם שקדים ופרמזן מפוזרים מעל.