אוכל
כשר
צמחוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
30 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
7
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
1
תפוח עץ ירוק בקליפתו
8
מלפפוני בייבי בקליפתם
200
גרם
ברוקולי טרי
300
גרם
עלי תרד טרי
נקיים
1
אפונה עדינה
מופשרת
1/2
כוס אגוזי מלך
קלויים
לרוטב:
4
כפות
שמן זית
2
שיני שום
כתושות
3
כפות
מיץ לימון
1
כפית
דבש
1
כפית
סילאן
1
כפית
חרדל
מלח, פלפל שחור גרוס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. פורסים דק את התפוח ונפטרים מהליבה. חותכים את המלפפונים לאורכם לרבעים. חותכים את פרחי הברוקולי ומעבירים לקערה. מוסיפים את עלי התרד והאפונה.
  2. הרוטב: מערבבים היטב את כל מרכיביו, לקבלת רוטב חלק ואחיד.
  3. יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים בעדינות. מפזרים אגוזי מלך ומגישים.
איך שומרים? את הסלט המוכן אפשר לשמור לא יותר מ-4 שעות, במקרר. הוא במיטבו כשהוא טרי. אפשר להכין מראש את המרכיבים ולהוסיף את הרוטב לפני ההגשה.