אופן ההכנה:
- העוגה: מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים את התבנית בנייר אפיה ומשמנים אותה היטב בתרסיס שמן.
- מערבבים בקערה גדולה את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת הסודה לשתייה, המלח ואת שני סוגי הסוכר.
- מוסיפים את שמן הזית, אמים ואת החומץ ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 35-30 דקות, או עד שהחלק העליון של העוגה קפיצי וקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
- מצננים את העוגה לגמרי, מחלצים אותה מהתבנית ומניחים על צלחת הגשה.
- הזיגוג: מערבבים יחד את המרכיבים בקערה בינונית. מכניסים למיקרוגל, ומפעילים בפולסים של 20 שניות עד שהשוקולד נמס. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה. יוצקים את תערובת השוקולד על העוגה המוכנה ומגישים.