![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2018/04/01/8443087/8443087_0_182_3000_1803_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/4 1
כוסות
(125 גרם) אגוזי מלך טחונים
2
כפות
(40 גרם) דבש
2
כפות
(40 גרם) סילאן
2
כפות
סוכר
1
יחידה
ביצה
1/4
כוס
(60 מ"ל) שמן
קליפה מגוררת מחצי תפוז
1/2
כפית
קינמון
קורט מלח
1/3
כוס
(40 גרם) קמח תפוחי אדמה
3
כפות
קורנפלור
1
כפית
אבקת אפייה
אבקת סוכר לפיזור
:רשימת קניות עבור המתכון
עוגיות דבש ואגוזים לפסח
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/b1pmbziu2אופן ההכנה:
- שמים בקערה את כל המרכיבים, למעט אבקת הסוכר, וטורפים לבלילה אחידה. מכסים ומניחים במקרר לשעתיים לפחות, להתייצבות.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומפזרים עליו מעט אבקת סוכר.
- עורמים בתבנית בעזרת כפית תלוליות מהתערובת, ומפזרים עליהן אבקת סוכר.
- אופים 15-10 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.