אוכל
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
140 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
13
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/4 1
כוסות
(125 גרם) אגוזי מלך טחונים
2
כפות
(40 גרם) דבש
2
כפות
(40 גרם) סילאן
2
כפות
סוכר
1
יחידה
ביצה
1/4
כוס
(60 מ"ל) שמן
קליפה מגוררת מחצי תפוז
1/2
כפית
קינמון
קורט מלח
1/3
כוס
(40 גרם) קמח תפוחי אדמה
3
כפות
קורנפלור
1
כפית
אבקת אפייה
אבקת סוכר לפיזור
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. שמים בקערה את כל המרכיבים, למעט אבקת הסוכר, וטורפים לבלילה אחידה. מכסים ומניחים במקרר לשעתיים לפחות, להתייצבות.
  2. מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומפזרים עליו מעט אבקת סוכר.
  3. עורמים בתבנית בעזרת כפית תלוליות מהתערובת, ומפזרים עליהן אבקת סוכר.
  4. אופים 15-10 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.