אופן ההכנה:
- מחממים בסיר חצי כף שמן, מוסיפים את שוקי העוף ומטגנים אותן עד להזהבה. מוציאים ושומרים בצד.
- מוסיפים לסיר את חצי כף השמן הנותרת, מוסיפים את הבצל ומטגנים אותו עד להזהבה. מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, תחתיות הארטישוק, השום הכתוש, המלח והפלפל, מערבבים היטב ומטגנים קלות.
- מחזירים את השוקיים לסיר. מוסיפים את יתר המרכיבים, מערבבים, מכסים ומבשלים כ-50 דקות, עד שכל המרכיבים מוכנים ורכים והרוטב סמיך. במהלך הבישול בודקים אם יש מספיק נוזלים ואם צריך - מוסיפים.