![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2018/05/27/8555167/8555167_0_0_1528_918_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
2
יח'
גבעולי ברוקולי (כ-500 גרם), מפורקים לתפרחות קטנות
2
כפות
שמן זית
2
יח'
שיני שום, קצוצות
8
יח'
עגבניות בשלות ומוצקות, חתוכות לקוביות
1
חב'
(500 גרם) פסטה
מלח, פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
תוך רבע שעה: פסטה מהירה עם ברוקולי
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/b1s5neljnאופן ההכנה:
- מרתיחים מים בסיר גדול. מוסיפים את הברוקולי ומבשלים כ-5 דקות, עד שהוא רך אך עדיין פריך. מסננים ושוטפים מיד במים קרים, לעצירת הבישול.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- בינתיים מחממים במחבת את השמן עם השום. מוסיפים את העגבניות ומלח ומבשלים 5 דקות על להבה גבוהה, תוך כדי ערבוב, עד שהעגבניות מתרככות.
- כאשר הפסטה כמעט מוכנה, מעבירים למחבת 1/4 כוס ממי הבישול שלה. מוסיפים למחבת גם את הברוקולי ומערבבים היטב.
- מסננים את הפסטה המוכנה, מעבירים לקערה ומוסיפים את הרוטב. מערבבים.