נופר זוהר, כרובית
כשר
טבעוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
50 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
8
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
500
גרם
כרובית טרייה
חתוכה גס
400
גרם
קולורבי
קלוף חתוך גס
300
גרם
ארטישוק ירושלמי
קלוף וחתוך דק
1
לטיטר
מים
או חלב שקדים
1
כף
מלח ים אטלנטי
1/4
כפית
כפית אגוז מוסקט טחון
4
שיני שום
לקישוט:
פרוסות דקיקות של כרובית פרוסה במנדולינה, וטפטוף שמן זית
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. קולפים וחותכים את הכרובית, קולורבי וארטישוק ירושלמי.
  2. שמים בסיר את הנוזלים (מים או חלב שקדים), ומבשלים עם מכסה עד רתיחה.
  3. מנמיכים לאש בינונית ומבשלים עד שהכל רך בערך 35 דקות.
  4. מסננים את הנוזלים, ושומרים בצד.
  5. שמים את תכולת הירקות במעבד מזון ומוסיפים בין 300-350 מ״ל מנוזלי הבישול וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק.
  6. מוסיפים מלח ים ואגוז מוסקט, מוזגים לקערה ומעטרים בפרוסת כרובית.