אופן ההכנה:
- מבשלים את הבשר בסיר גדול עם מים עד לרתיחה, מקפים את הקצף ומוסיפים את השעועית. מבשלים עד לרתיחה, מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים היטב ומנמיכים את הלהבה.
- מוסיפים לסיר את הסלרי וחצי מכמות מהכוסברה, ומתבלים במלח, פלפל, כמון, פפריקה ושום.
- מערבבים היטב, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה במשך שעה.
לירן גבאי השף והבעלים של פלאפל גבאי בתל אביב, מכין כל חורף כ-20 סוגי מרקים, מדי יום. השבוע, לכבוד מזג האוויר הסוער במיוחד, הוא והמרקים שלו התארחו אצלנו באולפן ynet. צפו.
פורסם לראשונה: 15:07, 28.06.23