![לביבות בטטה ותפוחי אדמה בתנור](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2023/08/23/B1UMQImpn/B1UMQImpn_83_178_726_436_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1
יחידות
בצל
גדול או 2 בינוניים
1
צרור
כוסברה
מעט
שמן
קנולה
5
יחידות
ביצים
120
גרם
קמח מנופה
3
כפיות
פלפל שחור
1
כפית
כורכום
3
כפיות
מלח
2-3
בטטה
:רשימת קניות עבור המתכון
בלי טיגון: מתכון ללביבות בטטה בתנור
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/b1u8zy1enאופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות.
- מגררים את תפוחי האדמה והבטטות בפומפייה גסה ומעבירים לקערה. קוצצים בנפרד את הבצל והכוסברה.
- מטגנים את הבצל עד הזהבה ומעבירים לקערה עם הירקות המגוררים. מוסיפים לקערה את הכוסברה ואת שאר המרכיבים ומערבבים.
- יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים בתבנית. מברישים את הלביבות במעט שמן.
- אופים 20 דקות. הופכים את הלביבות ואופים 20-10 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים ומזהיבים.
- מגישים חם, רצוי לצד יוגורט מעורבב עם עלי נענע קצוצים.
המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי, הבעלים של רשת "מתוקה"
פורסם לראשונה: 14:31, 19.11.23