אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה ומשמנים אותו קלות.
- מגררים את תפוחי האדמה והבטטות בפומפייה גסה ומעבירים לקערה. קוצצים בנפרד את הבצל והכוסברה.
- מטגנים את הבצל עד הזהבה ומעבירים לקערה עם הירקות המגוררים. מוסיפים לקערה את הכוסברה ואת שאר המרכיבים ומערבבים.
- יוצרים מהתערובת לביבות ומניחים בתבנית. מברישים את הלביבות במעט שמן.
- אופים 20 דקות. הופכים את הלביבות ואופים 20-10 דקות נוספות, עד שהירקות מתרככים ומזהיבים.
- מגישים חם, רצוי לצד יוגורט מעורבב עם עלי נענע קצוצים.
המתכון באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי, הבעלים של רשת "מתוקה"
פורסם לראשונה: 14:31, 19.11.23