אופן הכנה:
- מכינים את הבצק - לשים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים מלח ושמן זית, ולשים במשך 2 דקות נוספות עד לקבלת בצק רך ומעט דביק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ועליו מגבת, ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
- יוצרים מהבצק 8 כדורים. מכל כדור יוצרים מלבן עליו מפזרים את הכרובית המטוגנת, מלח ותבלינים, ומניחים לתפיחה של חצי שעה נוספת.
- אפייה - מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, ואופים בין 8-7 דקות עד להשחמה קלה.
- הגשה - מיד לאחר האפייה יוצקים טחינה על הפוקצ'ות, ומגישים מיד.