מסעדת ביאת
כשר
טבעוני
זמן הכנה
90 דקות
זמן כולל
100 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
10
מצרכים
8
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המרכיבים:
לפוקצ'ה :
1
ק"ג
קמח
700
מ"ל
מים קרים
15
גר'
שמרים
20
גר'
מלח ים
20
גר'
שמן זית
לכרובית בטחינה:
1
כרובית גדולה
מופרדת לפרחים, מטוגנת בשמן עמוק
טחינה גולמית
לפי הטעם
מעט פלפל שאטה
מעט כמון
מלח
לפי הטעם
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. מכינים את הבצק - לשים יחד את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים מלח ושמן זית, ולשים במשך 2 דקות נוספות עד לקבלת בצק רך ומעט דביק. מכסים את הקערה בניילון נצמד ועליו מגבת, ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח.
  2. יוצרים מהבצק 8 כדורים. מכל כדור יוצרים מלבן עליו מפזרים את הכרובית המטוגנת, מלח ותבלינים, ומניחים לתפיחה של חצי שעה נוספת.
  3. אפייה - מכניסים לתנור שחומם מראש ל-220 מעלות, ואופים בין 8-7 דקות עד להשחמה קלה.
  4. הגשה - מיד לאחר האפייה יוצקים טחינה על הפוקצ'ות, ומגישים מיד.