ניסינו אלף גרסאות צמחוניות שונות. הסייטן באמת נותן פה עבודה מעולה. אפשר לשים בפיתה עם סלט טרי, טחינה מעורבבת עם יוגורט, עמבה והרבה בצל ופטרוזיליה קצוצה.
סייטן
כשר
טבעוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
15 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
6
מצרכים
2
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
500
גרם
סייטן חתוך לרצועות
3
כפות
שמן
1
יח'
בצל קטן, קלוף ופרוס
1
יח'
שן שום קלופה ופרוסה
2
כפות
גדושות תבלין שווארמה
מלח
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן ומקפיצים את רצועות הסייטן בתוכו 3-2 דקות.
2. מוסיפים את הבצל והשום ומקפיצים ביחד עוד 4 דקות.
3. מוסיפים את תבלין השווארמה ואת המלח ומערבבים עוד 2 דקות.
4. מגישים מיד.