אופן ההכנה:
- ממליחים ומפלפלים את הכנפיים. יוצקים מעל מעט ערק, מעסים היטב ומניחים בצד למשך שעה.
- מכינים את קונפי השום - בסיר קטן קולים מעט את גרעיני הכוסברה, מוסיפים את שיני השום, עלי המרווה, קליפת התפוז המגורדת והשמן ומבשלים על להבה נמוכה עד לריכוך מלא.
- צולים את הכנפיים בגריל (רצוי פחמים) משני הצדדים (אפשר גם בתנור ביתי בטמפרטורה של 220-230 מעלות).
- מעבירים לקערה ומערבבים עם קונפי השום, עלי הטרגון הטריים ומעט משמן הקונפי ויוצקים מעל מעט ערק. מערבבים היטב עד לאיחוד חומרים.
- מסדרים את הכנפיים ואת קונפי השום על צלחת הגשה, מפזרים מעל מעט מלח ים ופלפל גרוס ומגישים מיד.