אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-170 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מוסיפים את המרכיבים לקערה, תוך ערבוב, לפי הסדר שבו הם רשומים. את הביצה הטרופה (או המים) מוסיפים בהדרגה, עד שמתקבל בצק אחיד שאינו מתפרק.
- בעזרת ידיים רטובות יוצרים מהבצק כדורים בקוטר של כ-3 ס"מ. מניחים בתבנית ומשטחים לעוגיות בקוטר 5 ס"מ.
- אופים 15-13 דקות, עד שקצוות העוגיות מזהיבים. מניחים לעוגיות להתקרר לגמרי בתבנית (כשהן חמות הן עדיין לא יציבות).