אופן הכנה:
מחממים את התנור ל-150 מעלות. משמנים את התבנית/התבניות.
- שמים בסיר את המים ואת השמן. מחממים אך לא מביאים עד לרתיחה. מסירים מן האש ומוסיפים את הדבש ואת הריבה. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומניחים בצד.
- מקציפים את הביצים עד לקבלת קצף יציב תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר.
- מנפים את הקמח לתוך קצף הביצים, תוך כדי ערבוב עם לקקן.
- מוסיפים את התערובת עם הדבש ומקפלים אותה פנימה בעדינות.
- מוסיפים פנימה את אבקת האפייה, אבקת הסודה, הקינמון והציפורן, מקפלים גם אותם בעדינות ויוצקים את הבלילה לתבנית.
- מפזרים מעל את קוביות התפוחים והאגוזים ומכניסים לתנור.
- אופים כ-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה, יוצא יבש.