כשר
צמחוני
זמן הכנה
15 דקות
זמן כולל
20 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
10
מצרכים
1
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המרכיבים:
צרור תרד תורכי
2
שיני שום
פרוסות
1
בצל לבן
חתוך לפרוסות דקות
1/4
פלפל חריף
חתוך לפרוסות דקות
1/2
כפית
כמון
3
כפות
מיץ לימון
1
כפית
לימון כבוש
6
כפות
שמן זית
קורט מלח ים אטלנטי
הגשה :
לאבנה
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מחממים מחבת, וכשהיא לוהטת מוסיפים את השמן. מטגנים בצל ושום עד להזהבה, שמים מעל את התרד וצורבים אותו היטב.
  2. מוסיפים את הכמון, מלח, פלפל חריף ומיץ לימון ומערבבים היטב.
  3. מסדרים את הסלט בצלחת הגשה, מניחים מעל כף לאבנה ומגישים.