אופן ההכנה:
- בסיר רחב על להבה גבוהה מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי ומטגנים עד הזהבה.
- מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד השחמת הבשר. מוסיפים את השום והפלפלים, ממשיכים באידוי עד ריכוך של כל הירקות.
- מוסיפים את הפטריות וממשיכים באידוי, מוסיפים את העגבניות.
- פותחים את התבלינים עם מעט מהמים בכדי למנוע גושים, מוסיפים את כל המים ומביאים לרתיחה, מכפים את הקצף מעל. מבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך.
- מוסיפים את העדשים, הקינואה והבורגול, מוסיפים את כל העשבים ומכבים את הלהבה.
המתכון באדיבות דוד אלחדף, שף רשת BBB