מרק כפרי
כשר
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
120 דקות
דרגת קושי
בינונית
כמות מצרכים
20
מצרכים
4
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
1/4
כוס
שמן
1/2 1
ק"ג
בשר בקר
צוואר, חתוך לקוביות 1X1 ס"מ
4
יחידות
בצלים לבנים
בינוניים חתוכים לקוביות 1X1 ס"מ
3
יחידות
גזרים
בינוניים, חתוכים לקוביות
1
ענף
סלרי
חתוך קוביות 1X1 ס"מ
8-9
יחידות
שיני שום
קצוצות דק
1/2
קופסה
פטריות שמפיניון
חתוכות לקוביות
1
יחידות
פלפל אדום
חתוך לקוביות
1
יחידות
עגבנייה
בינונית, חתוכה לקוביות
1
צרור
פטרוזיליה
קצוץ דק
1
צרור
כוסברה
קצוץ דק
8-9
עלים
בזיליקום
קצוצים דק
2
ענפים
אורגנו
טרי, קצוץ דק
1
כוס
עדשים
שחורות מבושלות (330 גר')
1/2
כוס
בורגול
מבושל ( 170 גר')
1/2
כוס
קינואה אדומה
או לבנה (170 גר')
1
כף
מלח דק
שטוחה
1
כפית שטוחה
פלפל שחור
טחון
1
כפית שטוחה
כמון
4
ליטר
מים
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. בסיר רחב על להבה גבוהה מחממים את השמן, מוסיפים את הבצל, גזר וסלרי ומטגנים עד הזהבה.
  2. מוסיפים את קוביות הבשר ומטגנים עד השחמת הבשר. מוסיפים את השום והפלפלים, ממשיכים באידוי עד ריכוך של כל הירקות.
  3. מוסיפים את הפטריות וממשיכים באידוי, מוסיפים את העגבניות.
  4. פותחים את התבלינים עם מעט מהמים בכדי למנוע גושים, מוסיפים את כל המים ומביאים לרתיחה, מכפים את הקצף מעל. מבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך.
  5. מוסיפים את העדשים, הקינואה והבורגול, מוסיפים את כל העשבים ומכבים את הלהבה.
המתכון באדיבות דוד אלחדף, שף רשת BBB