אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.
- מנפים לקערה את הקמח והמלח. שמים את הפירות היבשים בכלי, מפזרים עליהם כף אחת מתערובת הקמח ומערבבים היטב.
- מתקינים במיקסר את וו הגיטרה (אפשר להכין את העוגה גם עם מיקסר ידני). שמים בקערת המיקסר את הסוכר, החמאה והקליפות המגוררות, ומעבדים כ-4 דקות במהירות בינונית. מוסיפים את הביצים בהדרגה, זו אחר זו (מחכים בכל פעם שהקודמת תיטמע בעיסה).
- מוסיפים את הקמח ומערבלים כ-5 שניות. מוסיפים את הפירות היבשים ומערבלים קצרות, רק עד שהעיסה אחידה.
- מעבירים לתבנית, מיישרים ואופים כשעה-שעה ורבע, עד שהעוגה יציבה וזהובה, וקיסם הננעץ בה יוצא עם פירורים לחים. מצננים ומגישים.
טיפים:
- שומרים מכוסה עד שבוע בטמפרטורת החדר.
- אפשר לשחק עם הפירות היבשים, להוסיף לדר במקום משמש או להוסיף אננס מיובש וחמוציות למי שרוצה חמצמצות.