קרואסון בננה, שוקולד ופקאן
אופן ההכנה:
- הכנת הסירופ - מבשלים את הסוכר והמים בסיר עד לרתיחה, ומקררים.
- הכנת קרם השקדים - מערבלים במערבל חשמלי עם וו גיטרה את החמאה ואבקת הסוכר לקבלת מרקם חלק. מוסיפים את אבקת השקדים והקורנפלור. מערבלים ומוסיפים בהדרגה את הביצים. מגבירים את המהירות ומערבלים במשך כ־6 דקות. מנמיכים את המהירות, מוסיפים את מחית הבננה.
- עוצרים את המיקסר ומוסיפים את הבננה המיובשת, הפקאנים והשוקולד צ'יפס. מקררים כשעתיים.
- הרכבת המנה - פותחים כל קרואסון לאורכו בעזרת סכין.
- טובלים כל קרואסון בסירופ סוכר וסוחטים מעט. מורחים כל קרואסון בקרם בערך 2 כפות גדושות סוגרים את הקרואסון, ומזלפים מעליו מעט מהקרם.
- אופים בתנור שחומם מראש למשך כ-15-20 דקות. מצננים ובוזקים מעל כל קרואסון אבקת סוכר.