אופן ההכנה:
- המרק: שמים בסיר גדול את כל המרכיבים, למעט המלח והפלפל. מביאים לרתיחה ומבשלים שעה וחצי.
- מוסיפים את המלח ומעט פלפל שחור ומערבבים (אפשר להגיש את המרק עם הירקות, או לסנן ולהגיש מרק צלול).
- הכופתאות: שמים את כל מרכיביהן בקערה, מערבבים, מכסים ומניחים בצד (אפשר במקרר) למשך שעתיים.
- ממלאים סיר גדול במים, מוסיפים מלח ושמן ומביאים לרתיחה. יוצרים 22 כדורים קטנים מעיסת הכופתאות, מוסיפים למים הרותחים ומבשלים 20 דקות. מוציאים בכף מחוררת, מניחים בקערות המרק ומגישים חם.