אופן הכנה:
- מערבבים בקערה את שני סוגי הפפריקה, הקימל, הכורכום, הצ'ילי (אם משתמשים), השום, המלח ואת השמן.
- מעבירים את התערובת שנוצרה למחבת ומחממים על להבה בינונית-נמוכה, כחמש דקות או עד שריחם של התבלינים עולה. חשוב לשים לב ולא לשרוף את התבלינים.
- מוסיפים כוס מים אחת ואת מחית העגבניות, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השווארמה ומערבבים עד לציפוי אחיד. מבשלים כ-45 דקות. אם הרוטב מצטמצם יותר מדי, מוסיפים עוד קצת מים או ציר.
אורה קורן היא מתכונאית ובלוגרית אוכל, בעלת הבלוג בננה ספליט