אוכל
כשר
זמן הכנה
10 דקות
זמן כולל
70 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
3
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
מרכיבים:
3
כפיות
פפריקה חריפה
3
כפיות
פפריקה מתוקה
3
כפיות
קימל
טחון
1
כפית
כורכום
טחון
צ'ילי טרי
לפי הטעם (לא חייבים)
4
יחידות
שיני שום
כתושות
מלח
לפי הטעם
1/2
כוס
שמן זית
2
כוסות
מים
(לא משתמשים בכל הכמות)
1/2
כוס
מחית עגבניות מבקבוק
או עגבניות מרוסקות
500
גרם
שווארמה הודו
פרוסה לקוביות בגודל 3-2 ס"מ
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן הכנה:
  1. מערבבים בקערה את שני סוגי הפפריקה, הקימל, הכורכום, הצ'ילי (אם משתמשים), השום, המלח ואת השמן.
  2. מעבירים את התערובת שנוצרה למחבת ומחממים על להבה בינונית-נמוכה, כחמש דקות או עד שריחם של התבלינים עולה. חשוב לשים לב ולא לשרוף את התבלינים.
  3. מוסיפים כוס מים אחת ואת מחית העגבניות, מערבבים היטב ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השווארמה ומערבבים עד לציפוי אחיד. מבשלים כ-45 דקות. אם הרוטב מצטמצם יותר מדי, מוסיפים עוד קצת מים או ציר.
אורה קורן היא מתכונאית ובלוגרית אוכל, בעלת הבלוג בננה ספליט