מנגאיה
מסעדת שף אסייתית באווירה חמימה ומשפחתית הממוקמת במצפה גדות שבצפון. המסעדה בבעלות רמי זיו, שהחליט להגשים את החלום ולפתוח מסעדה שטובלת בטבע בגולן. בתפריט תוכלו למצוא מנות מהמטבח התאילנדי והיפני, כולל מוקפצים, תבשילים, מרקים, סושי ועוד.
מנות שאהבנו במיוחד: פילה סלמון בנוסח תאילנדי - פילה סלמון צלוי במחבת, מוגש על שעועית ירוקה ברוטב תאילנדי מתקתק; טרטר סלמון על סלט תאילנדי - סלמון נא קצוץ, מגיע על סלט של כוסברה, נענע, בצל סגול וצ'ילי, עם פירות העונה ברוטב תאילנדי פיקנטי.
כתובת: מצפה גדות
שעות פתיחה: שני עד חמישי, 17:00–22:00; שישי, 15:00–22:00; שבת, 13:00–20:00
צ'אנג בה
מסעדה הממוקמת בעיר התחתית בחיפה ומציעה אוכל רחוב אסייתי ועסקיות משתלמות במיוחד. על המטבח אחראי השף עידן ליפשיץ (טוטו, בלה), שביקר בתאילנד והתמקצע שם בבישול מסורתי ובמטבחים המקומיים. התפריט מצומצם יחסית, אבל הוא מאגד בתוכו את מנות הדגל התאילנדיות המסורתיות.
מנות שאהבנו במיוחד: גנג קייאו וון - מנה המורכבת מטופו, עוף או שרימפס בתבשיל חלב קוקוס וקארי; פאד קפאו ניאה - בשר בקר קצוץ, מוגש על אורז לבן עם ביצת עין.
כתובת: הנמל 23, חיפה
שעות פתיחה: מדי יום בין השעות 12:00–22:00
טאיפיי
מסעדה סינית מסורתית שנמצאת במקום הכי מיוחד בחיפה – צמוד לגנים הבהאיים - והפכה כבר לחלק מהנוף החיפאי. במסעדה יש תפריט מסין, מווייטנאם ומתאילנד, הכולל פירות ים, דגים ובשרים במחירים הוגנים.
מנות שאהבנו במיוחד: מרק קוקוס תאילנדי עם ירקות - מרק הדגל של אזור דרום תאילנד, המכיל מעט קארי, חלב קוקוס, עגבניות, פטריות וכוסברה; מוקפץ פיקנטי עם בצל, גזר, פלפלים ופלפל יבש, מוגש עם בוטנים.
כתובת: יפה נוף 108, חיפה
שעות פתיחה: מדי יום בין 12:00–22:30
מוג'ו
מסעדה המציעה חוויה קולינרית קלילה וכשרה, ולא נגזים אם נגיד שהיא מובילה את סצנת הקולינריה והבילוי באזור נתניה - הודות לעיצוב ולאווירה. תוכלו להזמין כאן סושי, מנות נודלס ואורז, סלטים, דים סאם ועוד. התפריט גם ידידותי לטבעונים.
מנות שאהבנו במיוחד: פאני פורי - סביצ'ה של סלמון בסלסת תבלינים ארומטיים, שקדים וצ'ילי, בכיסוני בצק פורי פריכים; בומביי צ'יקן ראפ - נתחי חזה עוף צלוי במרינדה של יוגורט ומסאלה, על בצק הודי פריך עשוי בתנור אבן.
כתובת: גיבורי ישראל 17, אזור תעשייה פולג, נתניה
שעות פתיחה: בכל יום מ-12:00 ועד הלקוחות האחרונים
המחתרת התאילנדית
אם אתם מתגעגעים למטעמים שאכלתם בחופשה בקו סמוי וקו פנגן, שווה להתניע את הרכב ולהגיע לפרדס חנה-כרכור. מדובר במזללה קטנה שהתפתחה עם השנים למסעדה של ממש בעקבות המלצות שהתפשטו מפה לאוזן. שלט העץ המואר והשביל המוביל למסעדה דרך גינת ירק יפהפייה - שבה גם מגדלים את הירקות שימצאו בסופו של דבר את דרכם לצלחות - כבר יגרמו לכם להרגיש באי כפרי ושליו.
מנות שאהבנו במיוחד: דמפלינגס בשמן צ'ילי, ממולאים קשיו, דלורית ובטטה; פופיה גונג - אגרול שרימפס מבצק קריספי ממולא שרימפס קצוץ וסרטנים.
כתובת: ההגנה 1, פרדס חנה-כרכור
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 12:00–21:00
צ'אנג מאי
מסעדה המגישה אוכל סיני מושקע ונהדר. המסעדה ממוקמת בחצרות זכרון מול נוף מהמם שיפתח לכם את הצ'אקרות ואת התיאבון. האווירה במקום חמימה, נעימה ורומנטית, ועל המטבח אחראי ליאו גינבו, שנולד בסין וגם למד שם את רזי הבישול הסיני. בתפריט תמצאו מאכלים פופולריים כמו אגרול, ספייריבס, דים סאם, נודלס, מנות מוקפצות של עוף, בקר ומאכלי ים, לצד מנות כמו דג בחלב קוקוס או ברווז במעטפת פריכה ברוטב תפוזים.
מנות שאהבנו במיוחד: שרימפס עם רוטב שעועית שחורה על פלטה לוהטת; בשר לבן עם פטריות ובמבו שוטס.
כתובת: המייסדים 50, זכרון יעקב
שעות פתיחה: ראשון עד שישי, 12:00 ועד הלקוחות האחרונים
סאי
האסייתית הכשרה החדשה שהפכה בתוך זמן קצר לפנינה של מתחם הבורסה ברמת גן. היא נפתחה לפני שנה ומעוצבת בהשראת מסעדות אסייתיות עולמיות. בתפריט יש מגוון סוגי סושי ומנות ווק, לצד קערות פוקי, סשימי, באנים ועוד.
מנות שאהבנו במיוחד: רול מטוגן בציפוי פנקו חצוי לאורך, במילוי סביצ'ה דגים נאים (סלמון, טונה אדומה), בטטה, בצל ירוק, שומשום קלוי ופונזו טריאקי; טופו באן - שתי לחמניות מאודות במילוי טופו טמפורה, צ'ילי מתוק ומיקס ירוקים.
כתובת: תובל 9, רמת גן
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 11:00–01:00; שישי, 11:00–17:00; שבת, 20:30–01:00
קיוטו
אחת המסעדות הוותיקות, שהביאו את בשורת המטבח היפני שהתברך בשפע של דגים, לישראל. קיוטו יוצרת שילוב מעניין בין מאפייני המטבח היפני - הידוע כבריא, דל בקלוריות ובכולסטרול, קל לעיכול, טעים ואסתטי - לבין הטעם המיוחד של המטבח הים-תיכוני.
מנות שאהבנו במיוחד: קוביות לוקוס ברוטב קארי צהוב וחלב קוקוס עם ירקות שורש; קיוטו ראמן פירות ים – מרק על בסיס ציר עוף יפני, מוגש עם אטריות, ביצים, באק צ'וי, ביצה קשה, בצל ירוק, אדממה ופונגוס (פטריות).
כתובת: אריה שנקר 7, הרצליה
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 22:00-12:00; שישי ושבת, 22:00-13:00
ווייט סושי בר
מסעדת סושי יפנית ביבנה, שנוסדה בהשראת התרבות היפנית. התפריט מכיל היצע רחב של סושי בדגש על טריות הדגים, לצד מנות נוספות מהמטבח האסייתי. יש גם שתייה חריפה מסורתית כמו בירות ויין יפני.
מנות שאהבנו במיוחד: מיקס עוף ואנטריקוט - אטריות אורז מוקפצות עם נבטים, גזר, גמבה, בצל סגול, פטריות, כרוב לבן וקשיו מקורמל; סביצ'ה סלמון – סלמון קצוץ טרי על מצע אבוקדו, בצל סגול, כוסברה, שום, יוזו ומיץ לימון.
כתובת: שידלובסקי 4, יבנה
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 12:00–00:00; שבת 19:00–00:00
קאן קאי
סושי בר ומטבח אסייתי, שהוקם לפני 15 שנה על ידי הדר אכרם כהן. בתחילה היה זה דוכן קטן בראש העין שבו הוכנו רולים עבודת יד לעיני העוברים והשבים, וכיום מדובר במוסד של ממש.
מנות שאהבנו במיוחד: סושי סלמון במעטפת סלמון מקורמל ונגיעות קרם לימון; בטטמי – סושי הכולל טמאגו ומגיע במעטפת בטטה צרובה עם נגיעות קרם לימון.
כתובת: משה דיין 2, ראש העין
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 23:00-10:00; שישי, 10:00–15:00; שבת, 20:30–23:00
קיסו
אחת המסעדות האסייתיות המצליחות ביותר בארץ. המקום משלב בין אוכל אסייתי מסורתי לבין בר קוקטיילים, והאווירה תמיד עמוסה ושמחה. התפריט כולל מגוון מנות ווק, סושי, סלטים ומרקים, ואל תעזבו מבלי לטעום את מנת הנאמס - ספרינג רול וייטאנמי.
מנות שאהבנו במיוחד: באן חזה אווז מעושן; שניצל בטוגראשי - חזה עוף בציפוי פנקו וטוגראשי, בליווי פירה, פילה סלמון ואטריות אודון.
כתובת: דרך רפאל איתן 1, קריית אונו
שעות פתיחה: מדי יום בין השעות 12:00–23:00
פיקנטו
מסעדה כשרה עם מטבח אסייתי, המשלב בין מבחר מנות סושי (מאקי, סנדוויץ' סושי וסושי מיוחד) לסלטים (סלט פוקי, סלט סלמון וסלט הבית – פיקנטו), אבל לא רק. בתפריט מככבים גם המבורגרים טעימים למדי.
מנות שאהבנו במיוחד: סנדוויץ' סלמון – בטטה ואבוקדו בציפוי פנקו; מוקפץ סלמון בטמפורה, בצל לבן, גזר, גמבה וכרוב, בעיטור בצל ירוק ושומשום.
כתובת: השוטרים 9, מזכרת בתיה
שעות פעילות: ראשון עד חמישי, 11:00–23:00; שישי – בהזמנה מראש בלבד; שבת, חצי שעה אחרי צאת השבת ועד 23:30
תאי צ'ו
צ'ו היא שפית שנולדה במזרח תאילנד, עלתה לישראל לפני כשנתיים ומאז מבשלת אוכל תאילנדי מסורתי. חומרי הגלם המככבים כאן הם בשר, דגים ופירות ים, וברוב המנות בתפריט תוכלו לבחור בעצמכם את מידת החריפות, כך שלא יהיו הפתעות.
מנות שאהבנו במיוחד: בלאק טייגר - שרימפס חלוטים עם ירקות טריים לצד רוטב ארומטי (מומלץ לקחת עלה של חסה ולשים בפנים את הכרוב, מעליו את השרימפס ומעל רוטב שום ונענע); קוואסן נודלס - מנת נודלס קלאסית עם רצועות חזה עוף, ירקות ורטבים תאילנדיים.
כתובת: ילישביץ 7, פתח תקווה
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 11:00–16:00; שישי, 15:00–20:00
בית תאילנדי
אחת המסעדות האהובות בארץ, ויעידו על כך שלל הפרסים וההכתרות שהיא קיבלה במהלך השנים. הנה עוד תואר מפוקפק: זאת ללא ספק גם אחת המסעדות שהכי קשה להשיג בהן שולחן. בית תאילנדי היא חלוצת הקולינריה התאילנדית בישראל. המסעדה הוקמה בשנת 1996, בדיוק בזמן שבו תאילנד הפכה ליעד פופולרי ואהוב על הישראלים, וכל מי שחזר משם עף על פאד תאי. מאז היא מציעה תפריט נאמן למקור, הכולל מתכונים ייחודיים ואותנטיים מתאילנד הרחוקה.
מנות שאהבנו במיוחד: קשה מאוד להמליץ כאן על מנות ספציפיות כי כל התפריט לוהט ביותר, אבל אל תוותרו על פאד קפאו, מרק טום יאם, סלט מנגו ירוק, קונג צ'ה נאם פלה (שרימפס חלוט חריף), דג בקארי ירוק וחצילונים, ברוסט חזיר ונאם טוק. בגזרת הקינוחים – מנגו סטיקי רייס (בעונה) או טפיוקה. המסעדה ידידותית לטבעונים.
כתובת: בוגרשוב 8, תל אביב
שעות פתיחה: מדי יום, 12:00–17:00, 18:00–23:00
טאיזו
מסעדת השף של יובל בן נריה, שבה הוא מגיש פרשנות אישית למאכלים מחמש מדינות בדרום-מזרח אסיה: הודו, סין, תאילנד, וייטנאם וקמבודיה. בן נריה יצא למסע קולינרי-תרבותי במזרח, שבמהלכו חקר מאכלי רחוב, טקסטורות, צבעים, תבלינים וטעמים. התפריט שלו מוקפד לפרטי פרטים, האווירה לוהטת והמחיר לא נמוך – אבל פודיז מבינים שהוא גם שווה כל שקל. טיפ שלנו: כדאי להיזהר מהלחמניות המאודות המוגשות בפתיחה לצד מטבל עגבניות חריף - אי אפשר להפסיק לאכול אותן.
מנות שאהבנו במיוחד: פילה לברק טנדורי - יוגורט באפלו, זרעי חרדל, תמרים וזרעי דלעת; שיפוד שוק טלה טיקה מסאלה – יוגורט, בצלים מקורמלים, גארם מסאלה ופארטה.
כתובת: דרך מנחם בגין 23, תל אביב
שעות פתיחה: צהריים: ראשון עד חמישי, 12:00 עד 15:30; שבת, 12:00 עד 15:00. ערב: בכל יום בין 18:30 עד 23:30, בימי שישי החל מ-18:00 ועד 23:30
איסאן
הסוד השמור של שוק הכרמל. איסאן מציעה אוכל מאזור מחוז איסאן שבצפון-מזרח תאילנד, היא אותנטית ועושה נעים על הלב בפשטות שלה. המחירים במקום ידידותיים מאוד למשתמש - לא מחירי תאילנד אבל גם לא רחוק מזה.
מנות שאהבנו במיוחד: גאווי טיאו - ציר מרק אטריות אורז, נתחי עוף, בקר או טופו לבחירה, כרוב, נבטים, צ'ילי, כוסברה, סלרי ובצל ירוק, מוגש עם שבבי שום מטוגן מעל; פו פיה סוד - שני דפי אורז במילוי חסה, מלפפון, טופו, אטריות שעועית, נענע, גמבה, בצל ירוק, נבטים, גזר, סלרי, כרוב וכוסברה.
כתובת: רבי עקיבא 22, תל אביב
שעות פתיחה: מדי יום בין השעות 11:45–23:00
יאוזה
מסעדת שף אסייתית בצפון תל אביב, הממוקמת בקומה התחתונה של מסעדת סרפינה של יקי כביר. המסעדה משלבת בין המטבחים היפניים, הסיניים והתאילנדיים, ושמה דגש על חומרי גלם המיובאים מהמזרח הרחוק. כל המנות מוגשות לצד קוקטיילים ואלכוהול אסייתי.
מנות שאהבנו במיוחד: פרימיום ניגירי - ניגירי טונה עם כבד אווז, טריאקי ואיולי כמהין; סשימאקי (רול ללא אורז) - סלמון, טונה וילוטייל, אבוקדו, קנפיו וחסה, עטופים במלפפון, מוגש עם פונזו הדרים.
כתובת: איינשטיין 10 תל אביב
שעות פתיחה: שני עד שבת, 00:00-19:00
אובן קובן
מסעדה שמציעה אוכל רחוב יפני עם טוויסט מודרני, כך שאם תראו מנות שמוכרות לכם מהטיול ביפן - דעו שהן לא בהכרח זהות למקור. התפריט כולל סלטים, אטריות, סושי, דים סאם, ראמן ועוד.
מנות שאהבנו במיוחד: קארי תאילנדי שמוגש עם אורז מאודה וכוסברה; אינטיאס רול סושי - אינטיאס, חסה סגולה ועירית, עטוף באינטיאס ופוריקאקה (תבלינים יפניים).
כתובת: הארבעה 16, תל אביב
שעות פתיחה: ראשון עד שישי, 11:30–23:00; שבת 12:00–23:00
מינה טומיי
רשת מסעדות אסייתיות שהקונספט שלה סובב סביב מנות אותנטיות מחומרי גלם המייצגים מטבחים שונים – מהודו ועד יפן. המסעדות של הרשת מתאימות גם לבילוי משפחתי וגם לבילוי זוגי. המחירים ממוצעים, והאווירה מושקעת אבל בגובה העיניים.
מנות שאהבנו במיוחד: פילה דג לבן בתבשיל קארי אדום וחלב קוקוס, עטוף בעלה בננה ומוגש עם סלט פפאיה ירוקה; נאמס וייטנאמי מדפי אורז במילוי פרגית, ועשבי תיבול ברוטב תמרהינדי; ויש גם המון סושי.
כתובת: הארבעה 17, תל אביב
שעות פתיחה: מדי יום בין השעות 12:00–23:00
נאם
אחת המסעדות היחידות בתל אביב שנותנות פייט לבית תאילנדי. פירוש המילה "נאם" הוא מים נשפכים, ובהקשר הקולינרי זה מרמז לרוטב הנשפך מעל המנה ומחבר את כל הטעמים. התפריט קצר, אך כולל את מיטב המנות התאילנדיות המסורתיות, שברובן תוכלו לבחור בין בשר בקר, חזיר, עוף, שרימפס או טופו.
מנות שאהבנו במיוחד: קארי מסאמן - תבשיל קארי עם חלב קוקוס, תפוח אדמה, בצל לבן, בוטנים, אניס וקינמון, מוגש עם אורז מאודה; גאי פאד קינג - חזה וכבדי עוף מוקפצים עם ג'ינג'ר, צ'ילי, פלפל אדום וירוק, בצל לבן וירוק, פטריות שיטאקי ושמפיניון.
כתובת: דיזנגוף 275, תל אביב
שעות פתיחה: ראשון-חמישי, 12:00–17:00, 18:00–23:00; שישי 12:00–16:00, 17:00–00:00; שבת 12:00–16:30, 18:00–00:00
אוקינאווה
המסעדה קרויה על שם מחוז אוקינאווה שבדרום-מערב יפן. בתפריט תמצאו מנות צמחוניות וטבעוניות, באנים, תפריט רולים מגוון, מרקים, סושי בטמפורה ומנות עיקריות מסקרנות. לאוקינאווה שני סניפים בתל אביב, והסניף בנווה צדק תיכף חותם שני עשורים של פעילות.
מנות שאהבנו במיוחד: נאמס וייטנאמי – שלוש יחידות של ספרינג רול מטוגן, עשוי דפי אורז במילוי פרגית קצוצה ופסטו וייטנאמי; אוקינאווה צ'ילי סינטה - אטריות אורז, נתחי סינטה, ברוקולי, שעועית ירוקה ושלל ירקות.
כתובת: שבזי 46 וגם לבונטין 11, תל אביב
שעות פתיחה: מדי יום בין השעות 12:00–00:00
TYO
המסעדה ממוקמת בבניין באוהאוס יפהפה המיועד לשימור בלב שכונת נווה צדק, ונחשבת לאחת ממסעדות הסושי הטובות בעיר. על התפריט אחראי השף היפני יאמה סאן, שנולד בעיר קאגושימה שבדרום יפן. המסעדה מציעה אווירה תוססת ודרינקים שווים. המחיר קצת גבוה, אבל החוויה הכוללת משתלמת.
מנות שאהבנו במיוחד: קומבינציה ליחיד - ניגירי סלמון, ניגירי טונה, רול ספייסי טונה, ורול סלמון; בלאק קוד במרינדה של מיסו וסאקה, אצבעות אורז עם במבוק ופטריות.
כתובת: שבזי 58, תל אביב
שעות פתיחה: מדי יום בין 12:00–01:00
אקיקו
מעטות המסעדות שמגישות סושי יפני נאמן למקור בישראל. אקיקו, שממוקמת במרכז המסחרי של רמת אביב ג', היא לגמרי אחת מהן. המסעדן שי בן צבי נסע ליפן אחרי השירות הצבאי, והתאהב בתרבות המקומית וגם באשתו לעתיד ואם ילדיו - אקיקו. השניים התגוררו ביפן, ובסוף שנות ה-90 חזרו יחד לארץ. את אמנות הסושי אקיקו למדה ביפן אצל הסושי-שף השני הטוב ביותר, ואת הידע הזה היא מביאה למסעדה.
מנות שאהבנו במיוחד: איקה קלמארי פריי - רצועות קלמרי מטוגנות; אגאדאשי טופו - קוביות טופו בטמפורה ברוטב טימצו (המלצת הבית של אקיקו).
כתובת: אבא אחימאיר 17, תל אביב
שעות פתיחה: ראשון עד שישי, 12:00–21:00
קרייזי נודלס
הסניף של המסעדה התאילנדית הזאת פועל כבר יותר מ-24 שנים במדרחוב יפו בירושלים, ועם הזמן הוא הפך למוסד ירושלמי. המסעדה מציעה מנות רחוב תאילנדיות לצד מנות ווק שמוקפצות במטבח פתוח לרווחה.
מנות שאהבנו במיוחד: פילה עוף בציפוי פירורי לחם עם גזר, סלק, צ'ילי חריף וכוסברה; פאד קימאו חמינדוס - נודלס מוקפץ ברוטב חריף (מאוד) עם כרוב, בצל ירוק ושעועית ירוקה, ובתוספת ביצה חומה (חמינדוס).
כתובת: יפו 25, ירושלים
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 23:00-11:00
סושי יוקו
מסעדה אסייתית כשרה בלב המושבה גדרה. מסעדה יפהפייה בקו עיצובי שמתכתב עם אדריכלות המזרח הרחוק. בתפריט יש מקבץ מנות מהמטבח הסיני, התאילנדי והיפני.
מנות שאהבנו במיוחד: בקר בסצ'ואן בתוספת פלפל בשני צבעים, גזר, בצל, פטריות שיטאקי וקשיו; קומבינציית סושי איזנמי - חמש יחידות טונה אדומה, גזר וקנפיו (דלעת יפנית) במעטפת פנקו (פירורי לחם יפניים) וחמש יחידות סלמון סקין, אבוקדו ולימון.
כתובת: הבילויים 19, גדרה
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 22:30-12:00; שבת, 22:30-19:00
קמפאי
מוסד אסייתי בבאר שבע. התפריט במקום גדול ומגוון, וכולל שלל מנות סושי, מנות ווק ובשר מהגריל. המסעדה מציעה מבחר יינות, בירות ומשקאות אלכוהוליים המיובאים מיפן.
מנות שאהבנו במיוחד: קריספי צ'יקן באנז - פרגית במרינדת צ'ילי מטוגנת במעטפת פריכה בלחמניית באן; נודלס לו מיין - אטריות ביצים מוקפצות עם שלל סוגי פטריות.
כתובת: דרך חברון 21, באר שבע
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 9:30–21:30; שישי, 9:00–14:30; שבת, 11:00–23:00
צ'י צ'י
בר אסייתי אנרגטי הקרוי על שם המילה CHI, המסמלת את אנרגיית החיים לפי המסורת. במקום תמצאו בר-מרפסת שבו אפשר לשבת בכיף ולבחור מתוך תפריט אוכל רחב, שמבטיח שכל אחד ימצא משהו שהוא אוהב. המנות מבוססות על המטבח התאילנדי, ההודי והווייטנאמי.
מנות שאהבנו במיוחד: קריספי צ'יקן באנז - פרגית במרינדת צ'ילי קוריאני, מטוגנת במעטפת פריכה ומוגשת בלחמניית באן עם רוטב צ'ילי קוריאני ואיולי צ'ילי, לצד הום פרייז; רופונגי - אטריות אודון יפניות מוקפצות עם נתחי בקר, פטריות ותרד, ברוטב פטריות וג'ינג'ר.
כתובת: חיל ההנדסה 1, באר שבע
שעות פתיחה: ראשון עד רביעי, 01:00-19:30; חמישי עד שבת, 01:30-19:30
קיקה
מסעדת שף אסייתית כשרה וטעימה במיוחד. אם אתם בעניין של בשר או בעניין של סעודה אקזוטית של טעמים מאסיה - זאת המסעדה בשבילכם. בתפריט יש מנות מקוריות של סושי לצד מנות גריל.
מנות שאהבנו במיוחד: נינג'ה רול במילוי טונה אדומה, טמאגו, עירית ומלפפון, במעטפת אבוקדו, טונה וטוביקו; קבבוני טפניאקי - קבבוני טלה הצלויים בגריל טפניאקי על מצע חציל וטחינת ווסאבי, סלסת עגבניות וסלט אסייתי.
כתובת: מלכי ישראל 178, מתחם ישפרו סנטר, קריית גת
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 00:00-10:00; שישי, 15:00-10:00; שבת, חצי שעה אחרי צאת שבת ועד 01:00
טוגראשי
המסעדה קרויה על שם אחת מתערובות התבלינים הנפוצות במטבח היפני. התערובת מבוססת על פלפל צ'ילי יפני ומכילה גם שומשום לבן ושחור, קליפת תפוז מיובשת, ג'ינג'ר מיובש ואצות נורי. תושבי אילת שמחפשים מסעדה אסייתית טובה מגיעים לכאן, אבל התיירים עוד לא ממש גילו אותה. בתפריט יש נודלס מאטריות טריות, מנות אורז ומגוון של מנות סושי.
מנות שאהבנו במיוחד: אורז לבן מוקפץ בחלב קוקוס וקארי אדום; מרק תאילנדי (חריף! הישמרו לנפשותיכם) על בסיס ציר עוף עם חלב קוקוס, אטריות וירקות.
כתובת: הסתת 20, אילת
שעות פתיחה: ראשון עד חמישי, 22:00-11:00; שישי, 15:30-11:00; שבת, 22:30-18:00