אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות, רצוי במצב טורבו.
- שמים את הביצים והסוכר בקערת המיקסר ומקציפים במשך 3 דקות במהירות גבוהה.
- מורידים את המהירות ומוסיפים את השמן בהדרגה. מוסיפים את היוגורט ותמצית הווניל וממשיכים לערבל עד שמתקבלת בלילה אחידה. עוצרים.
- מנפים את שני סוגי הקמח לתוך הקערה ומערבבים עם הבלילה בתנועות קיפול, עד לאיחוד. מוסיפים את השוקולד צ'יפס ומערבבים בעדינות, רק עד להטמעה.
- משמנים את התבנית ויוצקים לתוכה את הבלילה. מסדרים עליה את התותים החצויים.
- מסדרים את התותים החתוכים מעל העוגה בצורה יפה בשורות
- אופים 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים, ואם רוצים מפזרים מעט אבקת סוכר לקישוט.
עוד מתכונים של מירי צדוק - בבלוג "עוגה לשבת"