אופן ההכנה:
- הלחמניות: שמים בקערת מיקסר עם וו לישה את הקמח התופח, הסודה לשתייה, השמרים, המלח והסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את השמן והמים ולשים במהירות נמוכה-בינונית כ-10 דקות עד לקבלת בצק אחיד וגמיש. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, משמנים גם את הבצק מלמעלה, מכסים ומתפיחים כשעה-שעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
- מחלקים את הבצק ל-10 חתיכות שוות ומתחילים לגלגלן לכדורים. צובטים את כדורי הבצק כדי להדק ואז מניחים על משטח עבודה ומגלגלים קצת עד שהם חלקים מאוד. מסדרים את הלחמניות בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים ומתפיחים 30 דקות נוספות או עד שהכדורים מכפילים את נפחם.
- ממלאים סיר במים עד 3/4 מגובהו ומחממים אותם. מרפדים את כלי האידוי בריבועים קטנים של נייר אפייה כך שלא יאטמו לחלוטין את הכלי ויאפשרו מעבר של אדים.
- מניחים בכל פעם 4 כדורי בצק במרווחים גדולים, כך שלא יגעו אחד בשני או בדפנות כלי האידוי.
- מאדים כ-13 דקות, או עד שהלחמניות מוכנות וקפיציות למגע. מוציאים מכלי האידוי ומצננים לחלוטין.
- העוף: מחממים את השמן במחבת פסים וצורבים את העוף מכל הצדדים. בקערה מערבבים את המים, הקורנפלור והרטבים עד שמתקבלת תערובת אחידה. יוצקים אותה למחבת עם העוף ומקפיצים עוד כדקה מכל הצדדים, עד שכל הנתחים מכוסים ברוטב.
- הרכבה: חותכים את הלחמניות באמצע כמעט עד הסוף לשני חלקים. מניחים על החלק התחתון כמה פרוסות מלפפון, פרוסת עגבנייה, עלי אורוגולה ומעל חתיכת עוף צרוב ברוטב. מגישים מיד.