אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את עלי התרד ומטגנים 3-2 דקות, תוך ערבוב, עד שהם מתרככים ומאבדים מנפחם. מסירים מהאש, מצננים מעט, סוחטים מעט את התערובת (כדי להיפטר מנוזלים) ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 35-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה. מניחים לפשטידה להתקרר לחלוטין לפני שפורסים אותה.