![אוכל](https://ynet-pic1.yit.co.il/cdn-cgi/image/f=auto,w=740,q=75/picserver5/crop_images/2018/05/14/8531316/8531316_1_335_2667_1603_0_large.jpg)
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
תבנית אינגליש קייק
3
כפות
שמן
1
יח'
בצל גדול, קצוץ
200
גרם
(כ-4 כוסות דחוסות) עלי תרד, קצוצים גס
200
גרם
(כ-2 כוסות) פרחי ברוקולי קפואים, קצוצים
2
יח'
ביצים
3
כפות
שמנת חמוצה או גבינה לבנה או קוטג'
1/2
כוס
(70 גרם) קמח תופח
1/4
כוס
(כ-30 גרם) גבינה צהובה, מגוררת
1
כפית
מלח
מעט פלפל שחור גרוס
:רשימת קניות עבור המתכון
פשטידת ברוקולי ותרד קלה
:קישור למתכון
https://www.ynet.co.il/food/article/bjza11mrl3אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים את התבנית.
- מחממים את השמן במחבת ומטגנים את הבצל עד להזהבה קלה. מוסיפים את עלי התרד ומטגנים 3-2 דקות, תוך ערבוב, עד שהם מתרככים ומאבדים מנפחם. מסירים מהאש, מצננים מעט, סוחטים מעט את התערובת (כדי להיפטר מנוזלים) ומעבירים לקערה.
- מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים ומערבבים לבלילה אחידה.
- יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים 35-30 דקות, עד שהפשטידה מזהיבה. מניחים לפשטידה להתקרר לחלוטין לפני שפורסים אותה.