אופן ההכנה:
- מחממים את התנור ל-180 מעלות.
- מערבבים בקערה את הדבש, הסויה ומיץ התפוזים. מוסיפים את כל שאר המצרכים (למעט הטימין), ומערבבים.
- מסדרים את חצאי ראשי השום בתבנית. יוצקים מעל את המרינדה ושמים ליד את הטימין. משאירים את השום בתוך המשרה כעשר דקות.
- עוטפים את התבנית היטב ב-3-2 שכבות של רדיד אלומיניום – חשוב שהוא יהיה אטום לחלוטין. אופים בתנור כ-30 דקות.
- מוציאים את הכלי מהתנור. מסירים את רדיד האלומיניום, מחזירים לתנור, מעלים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים כ-10 דקות נוספות עד שהשום משחים מעט. מעבירים לצלחת ומוזגים מעל את שאריות המשרה שנשארו בתבנית.