כשר
טבעוני
זמן הכנה
20 דקות
זמן כולל
25 דקות
דרגת קושי
קלה
כמות מצרכים
11
מצרכים
1
סועדים
לוח המרת מידות
סמנו והוסיפו מצרכים לרשימת הקניות
בחר הכל
המצרכים:
300
גר'
ריג'לה
(משקל כולל הגבעול)
2
פאקוס
10-15
עגבניות שרי
עגבניות לחות
חופן גרעיני דלעת
לרוטב :
1/3
כוס
שמן זית
מיץ מחצי לימון
2
שיני שום
כתושות
2
כפות
חומץ
1/4
כפית
מלח גס
1/2
כפית
פלפל שחור גרוס
0
פריטים נוספו לרשימת הקניות
אופן ההכנה:
  1. מנקים את הריג'לה - מפרידים את העלים מהגבעולים, שוטפים ומייבשים היטב. ברגע שעלי הריג'לה יבשים לחלוטין מעבירים לקערת ערבוב.
  2. מסירים את קצוות הפאקוס, חותכים לרבעים ואז לקוביות גדולות.
  3. חוצים את עגבניות השרי ומעבירים לקערה. במידה ועגבניות השרי גדולות ניתן לחתוך לרבעים. העגבניות הלחות לקוביות קטנות ומוסיפים גם כן.
  4. מוסיפים לקערה את גרעיני הדלעת ואת כל מרכיבי הרוטב, מערבבים ומגישים מיד.