אופן ההכנה:
- הבצק: שמים בקערת המיקסר את המרכיבים, למעט המלח, ומתחילים ללוש. מוסיפים את המלח לאחר 3 דקות וממשיכים ללוש 6 דקות נוספות. מכסים בניילון נצמד את הקערה ומניחים לבצק לתפוח כשעה.
- מחממים את התנור ל-170 מעלות, מרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מחלקים את הבצק לשני חלקים. מרדדים כל חלק לעיגול בעובי של 4 מ"מ.
- מורחים כל עיגול בממרח ופורסים אותו עם גלגלת פיצה ל-12 משולשים. מגלגלים כל משולש לסהרון ומניחים אותו על גבי התבנית.
- מניחים לרוגלך לתפוח חצי שעה נוספת. מורחים בביצה טרופה ואופים כ-20 דקות עד להזהבה.
- הסירופ: מחממים את המיץ עם הסוכר, עד להמסתו. בסיום האפייה מורחים את הרוגלך החמים בסירופ המוכן.